Home > Baschet > Baschet | Primul meci de excepție făcut de Dinamo Știința București acasă | Declarații în EXCLUSIVITATE

Baschet | Primul meci de excepție făcut de Dinamo Știința București acasă | Declarații în EXCLUSIVITATE

Dinamo-baschet

După victoria de săptămâna trecută 85-69 cu Athletic Constanța, Dinamo a revenit acasă, unde a primit vizita celor de la CSO Voluntari, una dintre principalele contracandidate la locurile de play-off.

Primul sfert a fost echilibrat, Voluntariul conducând la finalul acestuia la limită 19-18. Din sfertul al doilea Bucureștenii, au preluat inițiativă în partidă, iar la pauza mare conduceau cu 37-31. Sfertul al treilea a fost din nou unul la discreția lui Dinamo, la finalul lui distațăndu-se la 59-46. În ultimul sfert Dinamo Știința București nu a mai forțat astfel că în final s-au impus cu 78-66 și au reușit a doua victorie din tot atâtea partide în grupa galbenă.

Pentru Dinamo au punctat : Deloach (21 de puncte), Kumpys (13), Calenic (12), Barro (11), Kemp (10), Baker (10), Diaconescu (1).

Următorul meci pentru Dinamo va avea loc miercuri la Constanța, din nou împotriva celor de la Athletic de această în cupa Românei. Iar sămbâtă, 2 Februarie vor juva la Galați în etapa a 3a a grupei galbene.

După partidă am stat de vorbă cu câțiva dintre cei mai importanți jucători ai partidei, inclusiv cu Daniel Ioniță convocat în premieră la echipa națională:

Daniel Ioniță: ” Meciul de astăzi a fost dificil, știam că Voluntari este o echipă puternică și ne-am pregătit foarte bine în această săptămână. Suntem bucuroși că am reușit prima victorie acasă în acest campionat. Doresc să mulțumesc suporterilor care au fost de-a lungul sezonului alături de noi și sper ca de acum înainte să obținem numai victorii. Convocarea la lotul național reprezintă pentru mine o mare provocare și mă simt în formă să dau tot ce pot pentru a ajuta echipa națională în aceste meciuri”

Justin Baker: ” Am făcut un joc bun și am reușit să ne impunem. Să câstigăm acasă în fața suporterilor nostri a fost întotdeauna important pentru noi asa că suntem fericiți că am izbutit în sfărșit acest lucru. Jocul a fost dificil. Voluntari este o echipa foarte bine antrenată și obisnuită cu victoriile.  Noi a trebuit să obținem această victorie singuri, pentru că ei nu ne-au oferit-o în nicio clipă. În acest moment noi suntem concentrați să continuam să ne căștigăm jocurile. Ne avem soarta în mână pentru play-off, așa că dacă vom continua să obținem victorii, să ne imbunătățim jocul și să muncim din greu, cred că la final vom fi cu toții mulțumiți de ceea ce am realizat.

Moe Deloach: ” A fost o victorie mare. Voluntariul este o echipă puternică, dar noi aveam nevoie de victorie. Sperăm să continuăm seria victoriilor și să ne calificăm în play-off. „

+ posts

Lasa un raspuns

2 × three =