Home > Fotbal > Mirel Rădoi a anunțat primii jucători ce vor fi convocați pentru partida cu Islanda

Mirel Rădoi a anunțat primii jucători ce vor fi convocați pentru partida cu Islanda

Selecționerul României, Mirel Rădoi, a anunțat care sunt jucătorii care nu vor lipsi la barajul cu Islanda din 26 Martie.

Invitatat în emisiunea „Marius Tucă Show”, Rădoi a declarat: ”Cred că în momentul de față pot da câteva nume, începând cu cei doi portari, Tătărușanu și Ionuț Radu. După aceea Chiricheș. Mai departe, Stanciu nu poate lipsi de la echipa națională, pentru că arată o formă foarte bună, chiar dacă are momente de rătăcire la declarații publice.

După aceea, Răzvan Marin, Cicâldău și Nistor. Chiar aseară mă uitam la Ianis Hagi. Liderul naționalei este Chiricheș, în spatele lui poate veni Tătărușanu”

De asemenea, selecționerul a spus că nu exclude ca printre tricolori să se numere și Constantin Budescu, Denis Alibec, Cristi Săpunaru sau Gabriel Tamaș.

În ceea ce îl privește pe Alexandru Mitriță, Rădoi a declarat: ”Nu stim daca poate juca 90 de minute cu Islanda”. Acest lucru se datorează faptului că Mitriță joacă în MLS, iar cu 5 zile înaintea meciului cu Islanda va avea meci cu echipa sa de club, iar acomodarea cu fusul orar va fi mai dificilă.

+ posts
Articole Asemanatoare
Tricolorele termină Mondialul cu o înfrângere. Pe ce loc s-au clasat româncele
Ce urmează pentru România după înfrângerea la limită suferită în fața Olandei?
Înfrângere dramatică pentru tricolore! Au revenit de la -6 pe tabelă și au ratat milimetric egalul în fața campioanei en-titre
Programul României în Grupa II la Campionatul Mondial

Lasa un raspuns

one × 1 =