Home > Fotbal > CFR este eliminată din Champions League

CFR este eliminată din Champions League

cfr-dinamo-zagreb-champions-league

CFR a ratat calificarea în turul III prelimar  al Champions League după ce a fost eliminată la penalty-uri de Dinamo Zagreb cu scorul de 6-5, după ce în timpul regulamentar scorul fusese de 2-2 (0-1).

În minutul 14, Ivanusec pătrunde în careu de unul singur și șutează, Bălgrădean respinge greșit, iar Gojak pe fază deschide scorul. În minutul 52, Teophile Catherine este eliminat după ce îl faultează din postură de ultim apărător pe Rondon în careu. Deac ratează însă lovitura de pedeapsă.

Pereira a restabilit egalitatea în minutul în minutul 67 cu un șut de la 25 de metri pe care portarul Livakovic l-a scăpat în poartă. În mintuul 78, croații au revenit în avantaj după ce Ademi l-a ridiculizat pe Boli în careu, a șutat, Bălgrădean a respins din nou în față, iar Kastrati a înscris din șapte metri. Debeljuh a egalat la doi în al treilea minut de prelungiri deviind în poartă mingea trimisă la întâlnire în careu de Rondon.

S-a ajuns la penalty-uri unde la primele 4 serii, Vinicius, Djokovic, Rondon și Susic, respectiv Petkovic, Leovac, Ademi și Stojanovic pentru Dinamo Zagreb au izbutit să înscrie. Gojak a ratat pentru croați, iar Golofca a avut șansa să aducă calificarea CFR-ului, însă a tras slab iar seria de penalty-uri a continuat. După ce Dilaver și Deac au înscris, la următoarea serie Gvardiol a marcat și el, iar Boli a șutat mult peste, Dinamo Zagreb mergând astfel în turul III preliminar.

 

Detaliile meciului

Echipele de start:

CFR: Bălgrădean – Burcă (82′ Susic), Vinicius, Boli, Camora – Djokovic, Bordeianu, Pereira (68′ Golofca) – Chipciu (46′ Rondon), Debeljuh, Deac. Antrenor: Dan Petrescu;

Dinamo Zagreb: Livakovic – Stojanovic, Théophile-Catherine, Dilaver, Leovac – Gojak, Ivanusec (68′ Petkovic), Ademi, Orsic – Majer (54′ Kastrati), Gavranovic (54′ Gvadiol). Antrenor: Zoran Mamic;

 

Arbitrii:

Antonio Carvalho – Bruno Jesus, Nuno Pereira;

Cartonașe galbene:

CFR: 79′ Bălgrădean, 86′ Djokovic, 89′ Debeljuh, 92′ Bordeianu, 115′ Rondon;

Dinamo Zagreb: 44′ Ademi, 82′ Leovac, 90+2′ Livakovic, 101′ Petkovic, 119′ Kastrati;

 

Cartonașe roșii :

Dinamo Zagreb: 51′ Theopile-Catherine;

 

CFR va continua în turul III preliminar al Europa League.

 

 

 

+ posts
Articole Asemanatoare
cfr-young-boys-berna
CFR ratează victoria cu Young Boys Berna în prelungiri
cfr-lincoln-champions-league
CFR câstigă returul cu Lincoln
marius-sumudica-lincoln-cfr
Marius Șumudică: „Nu mai există echipe mici”
cfr-adversar-champions-league
CFR și-a aflat adversara din turul III preliminar al UEFA Champions League

Lasa un raspuns

7 − three =