Home > Fotbal > ASU Politehnica s-a despărțit de unul dintre portari

ASU Politehnica s-a despărțit de unul dintre portari

Zvonurile despre o nouă posibilă plecare de la ASU Politehnica Timișoara au fost confirmate. Clubul de pe Bega a anunțat astăzi despărțirea de portarul Mario Contra.

Goalkeeper-ul care va împlini luna aceasta 21 de ani a sosit, sub formă de împrumut, la Politehnica vara trecută de la ACS Poli Timișoara. În urma unui litigiu câștigat, Contra a devenit jucător liber și a semnat cu echipa antrenată de Octavian Benga până în 2020. Ghinionul l-a lovit înaintea începerii noului campionat, iar Mario Contra a stat pe tușă timp de trei săptămâni după ce a fost depistat cu virusul Covid-19 astfel, a pierdut o perioadă bună din pregătire. Cu șanse mici de a mai apăra în detrimentul lui Rareș Murariu, titular în sezonul precedent sau Alexandru Borbei, jucător sub vârstă, clubul tot i-ar fi reproșat plecarea deși, din informațiile noastre, contractul lui nu a fost înregistrat în iarnă.

În sezonul 2019/2020 al Ligii a 2-a, Contra a apărat buturile alb-violeților în șase partide oficiale. În cariera sa, tânărul portar a mai activat la CSC Ghiroda, Ripensia Timișoara și este aproape de un transfer la o echipă de Liga 1. De mai bine de o săptămână se antrenează cu FC Botoșani, club la care deja joacă un nucleu de fotbaliști trecuți pe la ACS Poli Timișoara: Alin Șeroni, Denis Haruț și Eduard Pap.

+ posts

Lasa un raspuns

five × four =