Home > Fotbal > Victorie clară obținută de Rapid pe terenul celor de la CSM Slatina

Victorie clară obținută de Rapid pe terenul celor de la CSM Slatina

FC Rapid o învinge, în deplasare, pe nou-promovata CSM Slatina în etapa a treia a Ligii a 2-a cu scorul de 3-0. Crișan, Hlistei și Drăghiceanu au marcat pentru giuleșteni pe stadionul „1 Mai”.

Încă din minutul 9, Rapid a fost aproape de a deschide scorul cu un șut spectaculos prin Sefer aflat la 30 de metri central. Mingea a lovit transversala și a picat pe linia porții, oaspeții cerând validarea golului. Cinci minute mai târziu Crișan și-a dus echipa în avantaj dintr-o centrare în careu trimisă de Hlistei. În minutul 39, Hlistei a transformat un penalty obținut de rapidiști astfel, oaspeții au intrat cu un avantaj de două goluri la vestiare.

Rapid s-a desprins la 3-0 în repriza secundă. Pop a a fost faultat în careu și a obținut încă un penalty. Drăghiceanu a executat și a transformat lovitura de la 11 metri fără emoții.

Echipele de start:

CSM Slatina: Grecu (cpt.) – Iana (81’  Bodri), Cotigă, Manea (70’  Necșulescu), Demici (46’ Rogoveanu) – Toma (70’  Ceapă), Popescu – Oprescu, Stoica, Deta – Vlada (46’  V. Gheorghe).
Rezerve: Velcu, V. Gheorghe, Grigore, Ceapă, Preda, Bodri, Necșulescu, Rogoveanu.
Antrenor: Mihai Iovanoschi

FC Rapid: Drăghia – Voicu (cpt.), Crișan, Manole, Goge – Sefer (60’  Fica), Lazăr (70’ Costin), Pănoiu – Drăghiceanu (min 80’  Dulca), Țîră (60’ Pop), Hlistei (71’ Benzar).
Rezerve: Tătaru, Fică, Mocioacă, A. Ilie, Benzar, Mallo, Costin, Pop.
Antrenor: Adrian Iencsi

Arbitri: 
La centru – Viorel Flueran (Craiova), ajutat la cele două tușe de Cosmin Vătămanu (București) și Gheorghiță Bălan.

Cartonașe galbene:
CSM Slatina – Deta în minutul 73

După trei etape Rapid este pe primul loc cu 9 puncte și o va întâlni runda următoare pe Turris Turnu-Măgurele. Slatina rămâne fără puncte în clasament și va primi vizita echipei Comuna Recea.

+ posts

Lasa un raspuns

18 + 5 =