Home > Fotbal > ASU Poli Timișoara urcă pe podium după victoria cu Farul Constanța

ASU Poli Timișoara urcă pe podium după victoria cu Farul Constanța

Start de campionat foarte bun pentru ASU Politehnica Timișoara. Alb-violeții câștigă meciul din etapa a 3-a cu Farul Constanța, scor 2-1, după un final de meci cu emoții și un penalty ratat de Codrea la ultima fază. 

Deși Farul a început mai curajoasă, Politehnica a deschis scorul în minutul 29 prin Popovici, care a reușit încă o execuție spectaculoasă de la marginea careului de 16 metri, în vinclu, în partea stângă a portarului.

Echipa antrenată de Ianis Zicu a atacat poarta lui Borbei în debutul reprizei secunde, dar bănățenii și-au dublat avantajul în minutul 64 când Plazonja a pătruns în careu, dintr-o bâlbâială a defensivei și a șutat pe jos. Farul a încercat să revină în joc prin șutul din întoarcere al lui Stoica, de la 10 metri, dar Borbei a respins în corner cu piciorul. Greu a marcat pentru oaspeți în minutul 89. Mijlocașul a șutat de la 15 metri din prima, balonul a lovit transversala și apoi a intrat în poartă. În minutul 90+3, Bogdan Vasile a scos un penalty pentru alb-violeți, dar Codrea a executat slab de la punctul cu var și partida s-a terminat 2-1.

Astfel, ASU Politehnica Timișoara ajunge la borna 7 și pe poziția a treia în clasament, iar runda următoare va juca la CSM Reșița. Farul rămâne cu 6 puncte, pe locul cinci și va primi vizita celor de la Gloria Buzău.

Echipele de start

ASU Politehnica Timișoara: Borbei – Sofran (61Jurj), Scutaru, Mera (cpt.), Pamfile – Ignea (46Coadă), Codrea – Munteanu, Popescu (54Plazonja), Popovici – Axente (80Vasile).
Rezerve: Cuzmanovici, Jurj, Vasile, Doru, Lolea, Radu, Coadă, Plazonja, Manea.
Antrenor – Octavian Benga

Farul Constanța: Udeanu – Leca, Lică, Ursu (68Gherghiceanu), Panait – Greu, Antoche (cpt.) – Pirciu (77Ciolacu), Cruceru (46Bîrnoi), Stoica – Măzărache (77Cărăruș).
Rezerve: Fara, Cană, Cărăruș, Hordouan, Gherghiceanu, Bîrnoi, Banyoi, Carabela, Ciolacu.
Antrenor – Ianis Zicu

Brigada de arbitri La centru – Codrea Cristian (Baia Mare), ajutat la cele două tușe de Soponar Răzvan (Baia Mare) și Băla Casian (Arad).

Cartonașe galbene
ASU Poli: Mera (47) și Plazonja (72)
Farul: Cruceru (38) și Bîrnoi (83)

+ posts

Lasa un raspuns

three + 4 =