Home > Uncategorized > CFR Cluj se impune pe terenul Astrei Giurgiu

CFR Cluj se impune pe terenul Astrei Giurgiu

Campioana României, CFR Cluj, câștigă partida din runda a 4-a cu Astra Giurgiu după un 2-0 pe stadionul „Marin Anastasovici”. Ciocnirea dintre arbitrul Radu Petrescu și Moise, dar și autogolul lui Crepulja au conturat principalele faze ale partidei.

Prima repriză a fost destul de echilibrată, cu ocazii de ambele părți. Giurgiuvenii au avut o ocazie mare în minutul 32, Bruno a centrat de pe partea dreaptă în careu pentru Crepulja, aflat în poziție centrală, mijlocașul a șutat, dar Itu a respins prin alunecare. Scorul părea să se îndrepte spre un 0-0 la pauză, dar Crepulja a greșit în fața porții în ultimele secunde. Debeljuh întoarce o minge ricoșată din bară, dar balonul este deviat și ajunge la Crepulja care, în încercarea de a degaja, marchează în propria poartă.

Astra pare că nu și-a revenit după auto-golul din primul mitan pentru că ardelenii au început în forță încă din debutul reprizei secunde. Drept urmare, în minutul 61 Debeljuh majorează avantajul și înscrie cu capul din 6 metri din centrarea lui Rondon de pe dreapta.

După patru etape, Astra are doar un punct în clasament și e pe ultimul loc, iar meciul următor îl va disputa cu FC Viitorul. La polul opus, clujenii sunt lideri cu 10 puncte și vor primi vizita echipei Chindia Târgoviște.

Echipele de start

Astra Giurgiu: Lazar – D. Bruno, Graovac, Dima, Radunovic – Seto (82 Dandea), Crepulja, Zaharia (3 Moise – 59Balaure) – Răduț (82 Gheorghe), Fatai, Alibec.
Antrenor – Bogdan Andone.

CFR Cluj: Bălgrădean – Susic, Burcă, Vinicius, Camora – Hoban, Itu (78Petrila), Păun (78Djokovic) – Costache (46Pereira), Rondon (90 Omrani), Debeljuh (70Vojtus).
Antrenor: Dan Petrescu.

Brigada de arbitri
La centru – Radu Petrescu, ajutat la cele două tușe de Radu Ghinguleac și Mircea Grigoriu.

Cartonașe galbene
Astra – Denis Alibec (31) și Crepulja (35)
CFR – Debeljuh (60) și Vojtus (83)

+ posts

Lasa un raspuns

20 + thirteen =