Home > Uncategorized > Rapid a câștigat meciul cu Concordia Chiajna după ce a fost condusă de două ori

Rapid a câștigat meciul cu Concordia Chiajna după ce a fost condusă de două ori

Rapid – Concordia Chiajna a fost meciul care a deschis etapa a 6-a a Ligii a 2-a. Chiajna a condus cu 2-1 pe finalul primei reprize, dar giuleștenii au întors scorul după golurile lui Drăghiceanu și Goge. Oaspeții s-au stins în repriza secundă, iar rapidiștii au dominat jocul și au câștigat, în cele din urmă, cu scorul de 4-2.

Concordia a deschis scorul destul de repede, în minutul 12, Dumitru lansat de Marcu preia pe lângă Nastos, iar șutul lui îl învinge pe Drăghia. Rapid egalează în minutul 32, Bălan i-a deviat lui Pănoiu, care pătrunde în careu ș tot cu exteriorul trimite balonul peste Isvoranu în vinclu. Oaspeții au revenit în avantaj înainte de pauză. Cherecheș i-a centrat de pe partea stângă lui Herghelegiu, rapidistul marcând din 7 metri din alunecare.

Al doilea mitan a fost diametral opus față de primele 45 de minute de joc. Rapid a preluat inițiativa și a egalat a doua oară. Goge i-a pasat înapoi lui Drăghiceanu, care din mijlocul careului înscrie pentru 2-2. În minutul 68, Goge marchează un șut spectaculos la vinclu, din interiorul careului, lateral stânga. Concordia nu a mai contat pe finalul meciului când Isvoranu l-a faultat pe Pop astfel, Rapid a beneficiat de o lovitură de la 11 metri în prelungiri. Bălan a executat, a transformat și a înschis tabela la 4-2 pentru giuleșteni.

Cu această victorie, Rapid este pe primul loc, cu 13 puncte, la egalitate cu următorul său adversar și anume, U Craiova 1948. Concordia Chiajna are opt puncte, pe locul 7 și va disputa acasă etapa a 7-a cu CS Mioveni.

Echipele de start
Rapid București: 
Drăghia – Voicu (cpt.), Crișan, Nastos (75 Costin) Anestis, Goge – Lazăr, Jorza (46 Drăghiceanu) – Sefer (62 Fică), Pănoiu (75 Ilie), Hlistei (86 Pop) – Bălan
Rezerve:  Tătaru, Mocioacă, Costin, Drăghiceanu, Ilie,  Benzar, Pop, Fică,  Dulca
Antrenor: Adrian Iencsi

Concordia Chiajna: Isvoranu – Borța, Vișan, Marc (cpt.), Rosado (39 Cucu) – Lazăr (84 Safsaf), Cherecheș, Herghelegiu (83 Cîrjan) – Dumitru (66 Cocoș), Llullaku, Arnăutu (66 Nsiah)
Rezerve: Cezar Lungu, Stănică, Oanea, Cîrjan, Ciucureanu, Safsaf, Cucu, Cocoș, Nsiah
Antrenor: Florin Bratu

Brigada de arbitri
La centru – Andrei Moroita (Ploiești), ajutat la cele două tușe de Doru Lucaciu (Cluj Napoca) și Cosmin Bojan (Târgu Mureș).

+ posts

Lasa un raspuns

13 − seven =