Home > Fotbal > Ripensia nu găsește drumul spre victorie nici pe teren propriu

Ripensia nu găsește drumul spre victorie nici pe teren propriu

Metaloglobus București se impune, scor 2-0, în fața Ripensiei Timișoara în runda a 8-a a Ligii a 2-a. Frații Herea au făcut diferența, reușitele celor doi aducându-le oaspeților trei puncte pe stadionul „Electrica”. Timișorenii au jucat mai bine de 15 minute în „10” după ce Lalic, aflat la debut, a fost eliminat în urma cumului de cartonașe galbene.

Scorul a fost deschis la Timișoara încă din primul minut. Ovidiu Herea a pătruns în careu după o pasă primită și a marcat de la 14 metri, lateral dreapta. În minutul 20, Metaloglobus a cerut penalty la același Ovidiu Herea care a fost incomodat de Lalic, iar două minute mai târziu, „roș-galbenii” semnalează și ei o fază controversată în careu. Tudorache a centrat excelent pentru Neagu aflat în fața porții, în duelul aerian s-a ciocnit cu Gavrilaș, iar mijlocașul a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Al doilea mitan i-a găsit mai curajoși pe jucătorii Ripensiei. Călin a prins un șut puternic, de la 25 de metri central, dar balonul s-a dus puțin peste transversală. În minutul 88, a acțiune personală a lui Claudiu Herea a adus cel de-al doilea gol. Herea și-a făcut mingea pe stângul și a șutat, pe jos, de la 17 metri.

Astfel, Metaloglobus a plecat de la Timișoara cu toate cele trei puncte și rămâne neînvinsă în acest sezon. Bucureștenii au urcat pe poziția a 2-a în clasament cu 16 puncte, iar etapa viitoare se vor duela cu Csikszereda. În schimb, Ripensia este pe locul 18 cu doar șase puncte și va juca în etapa a 9-a la Pandurii Tg. Jiu.

Echipele de start

Ripensia Timișoara: Dobre – V. Macrițchii, Burdeț, Lalic, A. Macrițchii – Stoi (86 Sîrbu), Călin, Neagu (77 Urvanțev) – Vasluian (86 Maric), Popovici (cpt.) (77 Ene), Tudorache.
Rezerve: Mociu, Păduraru, Sturzu, Țieranu, Golda, Sîrbu, Maric, Urvanțev, Ene
Antrenor: Cosmin Petruescu

Metaloglobus București: Gavrilaș – Coman (89Chiriac),  Ciubotaru, Cazan, Sava – Mino Sota, Lungu – Ciocâlteu (77 Covalciuc), Cl. Herea, Kassabji (62 Florescu) – Ov. Herea (cpt.)
Rezerve: Nedelcovici, Florescu, Vraciu, Chiriac, Matache, Gafaru, Covalciuc, Șandru, Găvârliță
Antrenor: Gabriel Manu

Brigada de arbitri: La centru – Szabolcs Kovacs (Carei – Satu Mare), ajutat la cele două tușe de Ovidiu Timar (Oradea – Bihor) și Ramona Doriana Udrea (Târgu Jiu – Gorj).

+ posts

Lasa un raspuns

12 + two =