Home > Fotbal > Remiză spectaculoasă între Hermannstadt și UTA

Remiză spectaculoasă între Hermannstadt și UTA

Hermannstadt și UTA Arad termină la egalitate, scor 1-1, meciul din etapa a 7-a a Ligii 1. Partida jucată pe stadionul din Mediaș a fost una spectaculoasă, cu multe ocazii de ambele porți și cu un ritm foarte bun al jocului oferit de cele două formații.

Hermannstadt a început bine meciul de la Mediaș, iar echipa lui Ruben Albes a înscris în minutul 5. Centrarea din corner l-a găsit la 8 metri pe Addae, care a reluat balonul cu capul în plasă. Gazdele au avut o ocazie mare, Mayoral i-a centrat în careu la Belu, care și-a așezat mingea, dar șutul lui a fost scos de Iacob, ieșit bine din poartă. Arădenii au replicat și au atacat buturile apărate de Figueiredo. Pe finalul primei reprize, Rus i-a așezat mingea la Roșu la marginea careului de 16 metri, iar șutul puternic al mijlocașului a fost parat.

UTA a ieșit mult mai hotărâtă de la vestiare și a dominat jocul în al doilea mitan. În minutul 52, goalkeeperul lui Hermannstadt a respins de lângă bară mingea trimisă de Hora. Insistența arădenilor a dat roade, iar egalarea a venit în minutul 75 în urma unei lovituri libere cu un șut plasat la colțul portarului, de la 17 metri, a lui Hora.

După remiza de astăzi, FC Hermannstadt a ajuns la cota 10 în clasament și este pe poziția a 6-a, iar etapa următoare se va duela cu FCSB. UTA Arad are opt puncte pe locul 10 și va juca acasă cu Chindia Târgoviște.

Echipele de start

FC Hermannstadt: Figueiredo – Belu (35′ Bastos), Viera, Stoica, Opruț – Addae (72′ Scarlatache), Romario – Buzan (36′ Caiado), Mayoral (72′ Sîntean), Joalisson – Fortes (59′ Karanovic)
Antrenor: Ruben Albes

UTA Arad: Iacob – Pleașcă, Albu, Benga, Rrumbullaku – Miculescu (66′ Tescan), Roșu (86′ Morar), Isac, Rusu (86′ Popescu) – Hora, Rus (67′ Buhăcianu)
Antrenor: Laszlo Balint

Brigada de arbitri: La centru – Horia Mladinovici (Bucureşti – Bucureşti), ajutat la cele două tușe de Ciprian Danșa (Satu Mare – Satu Mare) și  Mihai Marica (Bistriţa – Bistriţa Năsăud)

+ posts

Lasa un raspuns

five × 3 =