Home > Fotbal > Viitorul se impune după două greșeli mari în defensiva Voluntariului

Viitorul se impune după două greșeli mari în defensiva Voluntariului

Viitorul Constanța a plecat de pe stadionul „Anghel Iordănescu” cu toate cele trei puncte. Echipa lui Gică Hagi a învins-o pe FC Voluntari cu scorul de 2-0 în etapa a 7-a a Ligii 1. Constănțenii au profitat de greșelile din apărare ale gazdelor în două rânduri. 

La primul meci titular pentru Voluntari, Adi Popa a consemnat și prima ocazie a partidei, șutul său puternic de la 16 metri, lateral dreapta, a fost reținut cu greu de Cojocaru. O fază controversată în careul Viitorul a fost în minutul 9, la reluarea cu capul a lui Ciobanu pe lângă poartă a fost un duel între Balaur și Luckassen, constănțenii cerând penalty. În minutul 30, în urma unei lovituri libere, Armaș s-a demarcat de lângă fundași și a reluat cu capul din fața porții, dar Cojocaru a reținut balonul.

Debutul părții secunde a adus o fază fixă gazdelor, de la 17 metri, lateral dreapta, dar Costin nu ajuns la centrarea lui Gheorghe. Cea mai mare ocazie de gol le-a aparținut celor de la Viitorul în minutul 58. Ciobanu a driblat adversarii pe partea stângă, a centrat la Iancu aflat în interiorul careului, care a reluat din prima balonul, iar goalkeeperul a scos de la firul ierbii. Viitorul a deschis scorul în minutul 65 după o greșeală mare în defensivă, mai exact a lui Costin, care i-a pasat lejer lui Rîmniceanu ieșit din poartă, iar Luckassen a insistat și a ciupit balonul, l-a driblat pe portar și a băgat mingea în plasă. Casap a profitat de încă o eroare în apărare și a asigurat victoria echipei sale în prelungiri cu un șut de la 10 metri, din zonă centrală.

Cu cele trei puncte de astăzi, Viitorul a urcat pe poziția a 8-a în clasament cu 9 puncte și va juca cu nou-promovata FC Argeș. Voluntari rămâne pe locul 7 cu 10 puncte și va întâlni etapa următoare pe CFR Cluj tot acasă.

Echipele de start

FC Voluntari: Rîmniceanu – Costin, Balaur (46′ Achim), Armaș, Vlad (86′ Kocic)- Borțoneanu, De Lucas (cpt.), Gheorghe – Popa (77′ Grădinaru), Sanchez, Mailat (86′ Fonseca)
Antrenor: Mihai Teja

Viitorul Constanța: Cojocaru – Benzar, Mladen, Ortega, De Nooijer – Ciobanu (78′ Artean), Gaztanaga, Matei – Iancu (cpt.) (61′ Casap), Luckassen (90′ + 2 Stoian), Mățan
Antrenor: Ruben de la Barrera

Brigada de arbitri: La centru – Marian Barbu (Făgăraş – Braşov), ajutat la cele două tușe de George Neacșu (Câmpulung Muscel – Argeş) și Andrei Constantinescu (Bucureşti – Bucureşti).

Cartonașe galbene: Ciobanu (29′ Viitorul), De Lucas (30′ Voluntari), Benzar (52′ Viitorul), Iancu (55′ Viitorul), Gheorghe (57′ Voluntari)

+ posts

Lasa un raspuns

twenty − 3 =