Home > Fotbal > Primarul Sectorului 2: „O să vedem ce e de făcut pentru Dinamo. Am toată deschiderea din lume”

Primarul Sectorului 2: „O să vedem ce e de făcut pentru Dinamo. Am toată deschiderea din lume”

radu-mihaiu-dinamo

Noul primar al sectorului 2, Radu Mihaiu a declarat pentru ziare.com    că ar dori să implice financiar primăria în activitatea clubului Dinamo:

„Eu sunt pentru sport. Am toata dechiderea din lumea. O sa vedem ce e de facut pentru Dinamo, dar trebuie sa vedem cifrele exacte cand ajung in functie.
Deschiderea pentru Dinamo exista, ca si pentru celelalte sporturi” a declarat Mihaiu pentru ziare.com

Acesta a precizat însă că trebuie făcută o analiză financiară a primăriei și abia apoi va lua o decizie în această privință:

Trebuie sa ne uitam peste cifre. Sa vem cati bani avem, si cati bani putem aloca pentru Dinamo. Eu sunt pentru sprijinirea sportului.

Bugetul va fi probabil in functie de bugetul aprobat de guvernul Romaniei. In contextual coronavirusului, incasarile scad foarte, foarte tare si va trebui sa vedem cum prioritizam banii pe care ii avem. Eu sunt pentru sprijinirea sportului.
Mai sunt putini pasi de parcurs pana voi deveni primar cu acte in regula.
Am fost microbist, recunosc ca nu mai sunt.

Am avut alt hobby care s-a tranformat in ceva serios, in full time, ma refer la politica si acum este jobul meu. Din punct de vedere administrativ nu pot sa fiu decat dinamovist” a completat Mihaiu pentru ziare.com

Rămâne de văzut unde se referă Mihaiu că vrea să se implice, cel mai probabil fiind vorba de secțiile sportive ale clubului și nu de echipa de fotbal.

Cu toate astea, primăria sectorului 2 ar putea avea un cuvând important de spus în contrucția noului stadion Dinamo. Deși a fost inclus inițial în proiectul pentru Euro 2020, arena nu a fost încă cedată către Compania Națională de Investiții.

+ posts
Articole Asemanatoare
demolare-stadion-dinamo
Stadionul Dinamo va fi demolat la vară
nicolae-badea-stadion-nou-dinamo
Nicolae Badea a lămurit situația palmaresului și a stadionului lui Dinamo
dinamo-stadion-nou-orban
Ludovic Orban către dinamoviști: „Veți avea stadion”

Lasa un raspuns

9 + two =