Home > Fotbal > Adrian Iencsi a fost demis de la Rapid

Adrian Iencsi a fost demis de la Rapid

adrian-iencsi-demis-de-la-rapid

Adrian Iencsi a fost demis din funcția de antrenor principal la Rapid, după rezultatele extrem de slabe din ultima perioadă, 0-5 liga secundă cu FC U Craiova și 2-3 cu Progresul Spartac în Cupă.

În locul său a fost pus interimar, Mihai Iosif, cel care a fost secund pe banca giuleștenilor în trecut.

Redăm mai jos comunicatul postat de conducerea rapidistă pe site-ul oficial al clubului:

„Începând de astăzi, conducerea interimară a băncii tehnice va fi asigurată de către Mihai Iosif și staff-ul său de la formația secundă, până la numirea unui nou antrenor principal.

Situația echipei și strategia pentru viitor vor fi discutate și analizate în perioada următoare de către conducerea clubului, împreună cu Adrian Iencsi și staff-ul său, astfel încât să fie găsită cea mai bună soluție pentru clubul nostru.

La Rapid, Mihai Iosif a promovat în prima ligă, din postura de antrenor secund (2016), a fost „secund” și în Liga 4, reușind promovarea și Cupa României pe București (2018), a mai antrenat formația U17 a Rapidului, cu care a câștigat un Campionat Județean (2018), iar de la începutul acestui sezon conduce echipa a doua.

Pentru Rapid urmează două meciuri dificile, cu doi adversari puternici, CS Mioveni (joi) și Universitatea Cluj (luni), partide ce se vor desfășura la Centrul FRF de la Buftea.”

+ posts
Articole Asemanatoare
mihai-iosif-csikszereda-rapid
Mihai Iosif: „Acum puteți să vă luați nevestele să le pupați”

Lasa un raspuns

eight + 13 =