Home > Fotbal > România – Norvegia nu se va mai disputa

România – Norvegia nu se va mai disputa

romania-norvegia-nu-se-mai-joaca

Federația Română de Fotbal a anunțat în această seară că meciul de mâine cu Norvegia din Liga Națiunilor nu se va mai disputa.

„UEFA ne-a informat că “în urma cazului pozitiv înregistrat în lotul Norvegiei și după întâlnirea din această seară cu autoritățile guvernamentale, Federația din Norvegia nu va călători în România pentru a disputa partida din Liga Națiunilor programată mâine. Astfel, partida România-Norvegia nu se va mai disputa”

„Consecințele anulării partidei rămân a fi stabilite de Comisia de Disciplină UEFA.” se arată în comunicatul emis de FRF

Cel mai probabil naționala noastră va câstiga meciul cu 3-0. Norvegia ar trebui să dispute și meciul din deplasare cu Austria, însă mai mult ca sigur se va întâmpla la fel ca și în cazul meciului cu România.

În aceste condiții, România, dacă nu ar pierde meciul cu Irlanda de Nord de Miercuri, ar încheia grupa pe locul 2 dupa Austria. Mai mult, clar tricolorii ar avea șanse considerabile să intre în urna a doua a tragerii la sorții pentru Campionatul Mondial din 2022.

+ posts
Articole Asemanatoare
Tricolorele termină Mondialul cu o înfrângere. Pe ce loc s-au clasat româncele
Ce urmează pentru România după înfrângerea la limită suferită în fața Olandei?
Înfrângere dramatică pentru tricolore! Au revenit de la -6 pe tabelă și au ratat milimetric egalul în fața campioanei en-titre
Programul României în Grupa II la Campionatul Mondial

Lasa un raspuns

sixteen + 4 =