Home > Fotbal > FCSB câstigă pe final în deplasarea de la Mediaș

FCSB câstigă pe final în deplasarea de la Mediaș

gaz-metan-fcsb-liga-1

FCSB s-a impus în această seară la Mediaș contra lui Gaz Metan cu scorul de 3-2 (2-1), în ultimul meci al etapei a 11-a din Liga 1.

Darius Olaru a deschis scorul pentru oaspeți în minutul 11 cu o lovitură de cap după o centrare excelentă a lui Moruțan. Deaconu a restabilit egalitatea în minutul 15 dintr-un penalty dictat în urma în unui fault al lui Crețu asupra lui Nițu. Darius Olaru a făcut dubla în minutul 31 îndeplinind o simplă formalitate după ce a fost lăsat cu toată poarta goală în față de Tănase.

Valente a egalat din nou în minutul 60 cu un șut în diagonală după ce a fost lansat excelent de Cardoso. Buș a adus victoria oaspeților în minutul 90 dintr-un penalty dictat în urma unui al lui Butean asupra lui Popescu.

Detaliile meciului

Echipele de start:

Gaz Metan: Buzbuchi – Butean, Larie, Baco, Velisar (90+3′ Costea) – Alceus, Francisco (90+1′ Sambu) – Ze Manuel (90+1′ Chamed), Deaconu, Nițu (15′ Valente) – Cardoso. Antrenor: Jorge Costa;

FCSB: Vlad – Creţu, Cristea, Miron, Panţîru – Vînă (46′ Popescu), Perianu, Olaru (53′ Buziuc) – Moruțan, Man (28′ Buș), Tănase (67′ Popescu). Antrenor: Toni Petrea;

Arbitrii:

Sebastian Colțescu – Bucsi Imre, Adrian Popescu;

Cartonașe galbene:

Gaz Metan: 17′ Cardoso, 58′ Butean, 84′ Francisco, 90+3′ Alceus;

FCSB: 90+4′ Popescu;

Cu această victorie, FCSB rămâne singură pe primul loc cu 27 de puncte, în timp ce Gaz Metan este pe 9 cu 13 puncte.

Etapa viitoare, Gaz Metan va juca în deplasare cu CS Universitatea Craiova, iar FCSB va primi vizita celor de la UTA Arad.

 

 

+ posts
Articole Asemanatoare
becali-excludere-florinel-coman
Becali mai face o victimă de lux la FCSB
fcsb-cfr-liga-1
FCSB ratează la ultima fază victoria cu CFR
sepsi-fcsb-liga-1
FCSB se încurcă în deplasare la Sepsi
fcsb-craiova-liga-1
Derby fără goluri între FCSB și Craiova

Lasa un raspuns

1 + five =