Home > Handbal > Cristina Neagu: „Nu sunt în cea mai bună formă a mea”

Cristina Neagu: „Nu sunt în cea mai bună formă a mea”

neagu-campionatul-european

Cristina Neagu a vorbit într-o conferință de presă despre prima victorie a României la Campionatul European, cea împotriva Poloniei:

Mă bucur foarte mult c-am câștigat cu Polonia, era crucial pentru calificarea în grupele principale. Asta e cel mai important, că vom mai avea trei meciuri pe lângă cel cu Norvegia. E clar că jocul nostru nu e cel mai bun, dar mă bucur că în repriza a doua cu Polonia ne-am apărat bine și am câștigat”

Căpitanul naționalei româniei a anunțat și că nu se află într-o formă optimă la acest turneu final:

„Pentru mine a fost o perioadă grea. După ce am luat virusul, am forțat revenirea, am avut două-trei antrenamente, apoi m-am accidentat, am avut și probleme musculare și la genunchi. Eu am avut cinci-șase antrenamente normale și am jucat trei meciuri în două luni.

Am spus-o și după ultimul meci din Liga Campionilor, nu sunt în cea mai bună formă fizică. Mă simt destul de rău fizic, e clar că nu sunt în cea mai bună formă a mea, dar încerc să ajut echipa cât pot de mult”

Jucătoarea CSM-ului a prefațat partida cu Norvegia, cea mai dificilă de la acest european:

„Va fi greu de tot împotriva Norvegiei, din ce am văzut, Norvegia e cea mai în formă echipă de la acest European, cel puțin în acest început. Ele sunt într-o formă bună, noi nu mai suntem echipa care învingea Norvegia acum doi ani.

Noi putem să ne repliem foarte bun, cred că replierea și apărarea sunt două aspecte cheie în acest meci. Dacă vor da puține goluri pe contraatac și ne vom replia foarte bine, pe pozițional, putem să ne luptăm cu ele. Trebuie să fim realiști și să spunem că Norvegia este echipa mai în formă, dar asta nu înseamnă că suntem deja învinse”

+ posts
Articole Asemanatoare
romania-norvegia-campionatul-european
România pierde în fața Norvegiei la Campionatul European

Lasa un raspuns

9 + 20 =