Home > Alte sporturi > Se vede Super-Bowl-ul! Încep meciurile din play-off

Se vede Super-Bowl-ul! Încep meciurile din play-off

incepe-play-off-ul-nfl

Noaptea trecută s-au desfășurat ultimele meciuri ale sezonului regular din NFL, meciuri care au hotărât și echipele calificate în play-off.

AFC (American Football Conference)

Kansas City Chiefs și-au asigurat câștigarea conferinței încă de săptămâna trecută, după victoria cu Atlanta Falcons, astfel încât Andy Reid și-a odihnit supervedetele, iar Cheifs au pierdut confruntarea cu Chargers.

Buffalo Bills nu a avut milă de Miami Dolphins, echipa QB-ului Josh Allen reușind să se impună, scor 56-26. Pentru Dolphins, înfrângerea a însemnat și eliminarea din play-off. Fără Fitzpatrick (pus pe lista COVID), rookie-ul Tua Tagovaiola trebuia să îi ducă pe Dolphins în play-off. Dolphins trebuiau să câștige sau ca una dintre Browns, Colts sau Ravens să piardă. Din păcate pentru echipa din Florida, toate trei echipele au câștigat meciurile, astfel încâ „delfinii” au fost eliminați.

Baltimore Ravens a câștigat duelul cu Cincinnati Bengals, iar Browns au câștigat duelul diviziei cu Pittsburgh Steelers.

Indianapolis Colts nu a avut probleme cu Jacksonville Jaguars (28-14), iar QB-ul Rivers are o șansă la trofeul „Vince Lombardi”, după anii petrecuți la LA/San Diego Charges.

Tennessee Titans a reușit să câștige cel mai echilibrat duel al serii, 41-38 cu Houston Texans.

Jacksonville Jaguars a terminat pe ultimul loc sezonul din NFL și va avea prima opțiune în draft-ul din luna aprilie.

PROGRAM WILD CARD PLAY-OFF:

Sâmbătă, ora 20:05, Buffalo Bills – Indianapolis Colts

Duminică, ora 20:05: Tennessee Titans – Baltimore Ravens

Luni, ora 03:15: Pittsburgh Steelers – Cleveland Browns

Kansas City Chiefs va intra în faza următoare a play-off-ului, „Divisional Round”, ca urmare a câștigării conferinței

NFC (National Football Conference)

Green Bay Packers a câștigat conferința, după victoria din fața eternei rivale, Chicago Bears (35-16). Bears s-a calificat în play-off cu 8 victorii și 8 înfrângeri, având mai multe victorii în propria divizie decât Arizona Cardinals (8-8 și pentru Cardinals).

New Orleans Saints a câștigat duelul cu Carolina Panthers, iar QB-ul Drew Brees are șansa de a câștigat un nou Super Bowl, în cel mai probabil ultimul său an în NFL.

Seattle Seahakws a câștigat meciul cu San Francisco 49ers, în timp ce LA Rams a câștigat duelul cu Arizona Cardinals.

Formația lui Tom Brady, Tampa Bay Buccaneers a câștigat duelul cu Falcons, iar Tampa a prins play-off-ul după mulți ani.

În cea mai „ciudată” divizie, Washington Football Team a reușit calificarea în play-off, cu record negativ, după victoria în fața celor de la Philadelphia Eagles. De asemenea, Washington a beneficiat și de înfrângerea celor de la Dallas Cowboys în fața lui New York Giants.

PROGRAM WILD CARD PLAY-OFF:

Sâmbătă, ora 23:40, Seattle Seahawks – Los Angeles Rams

Duminică, ora 20:05: Washington Football Team – Tampa Bay Buccaneers

Duminică, ora 23:40: New Orleans Saints – Chicago Bears

Green Bay Packers va intra în faza următoare a play-off-ului, „Divisional Round”, ca urmare a câștigării conferinței.

DE URMĂRIT:

  1. Cine îi oprește pe Mahomes, Hill și Kelce? Ofensiva lui Cheifs pare din alta dimensiune. O ofensivă care sub comanda lui Andy Reid pare aproape imposibil de oprit!
  2. Rodgers – Adams, sper Super Bowl? Aaron Rodgers a făcut unul dintre cele mai bune sezoane, ajutat de un WR în mare formă!
  3. Până unde va merge Tom Brady? Tampa Bay Buccaneers e una dintre cele mai „periculoase” echipe din NFL, iar Tom Brady nu mai are nevoie de nicio prezentare.
  4. Tennessee Titans, echipa „buldozerului” Henry, cel mai bun running-back din NFL, cu peste 2000 de yarzi alergați în acest sezon.
  5. Josh Allen & Bills. Pot fi marea surpriză a acestui an, Bills având șanse mari să ajungă în finala de conferință, unde cel mai probabil vor da peste Chiefs.

Partidele din NFL pot fi urmărite pe platforma NFL GAME PASS (nflgamepass.com), prețul unui abonament (până la 31 iulie), fiind de 60 de dolari. În acest abonament este inclus și Super Bowl-ul.

+ posts

Lasa un raspuns

1 + five =