Home > Fotbal > FCSB în pericol să stea în carantină. Gigi Becali: „Am alergie la prostie”

FCSB în pericol să stea în carantină. Gigi Becali: „Am alergie la prostie”

fcsb-carantina-turcia

După ce lotul celor de la FCSB a plecat în cantonament în Turcia, s-a speculat intens posibilitatea ca la întoarcerea programată săptămâna viitoare, aceștia să intre în carantină minim 10 zile pentru că s-au deplasat într-o țară aflată pe lista galbenă a restricțiilor cauzate de COVID-19.

Acest lucru le-ar face imposibilă prezența celor de la FCSB la primele trei meciuri din returul ligii 1.

Guvernul României și Ministerul Sănătății au răspuns pentru gsp.ro că nu s-a emis nicio derogare pentru trupa lui Petrea de a reveni în țară fără a trebui să intre în carantină.

Totuși pentru aceeași sursă citată, DSP București a anunțat că o decizie în acest sens se va lua în momentul întoarcerii în țară pe aeroport, în măsura în care cei de la FCSB vor prezenta documente justificative necesare pentru exceptarea măsurii de carantinare.

Patronul celor de la FCSB a reacționat pentru DigiSport cu privire la această problemă, fiind sigur că nu va exista posibilitatea echipa să intre în carantină la întoarcerea în țară:

„Excepție de la lege fac echipele care participă la competiții sportive. Ce înseamnă asta? Omul se duce, stă izolat sau joacă fotbal, dar competiție sportivă înseamnă și pregătire. Nu trebuie să fie un meci neapărat. Pregătim competiția. Noi ne-am interesat când am plecat, am cerut hârtie. Ne-au zis că nu ne dau hârtie dinainte.

Dar ne-a zis DSP că vom da declarație când revenim în țară. Că am făcut pregătire sportivă în Turcia și că am stat la un hotel și în ce condiții am făcut-o. O să zicem că nu avem simptome de COVID-19, că n-am luat legătura cu nicio persoană, că ne-am pregătit

Gigi Becali a mai completat pentru aceeași sursă citată că în caz contrar, va apela la justiție pentru a face lumină în acest caz:

„Mai mare siguranță e că nu jucăm amicale, nu avem cum să luăm virusul. E mai sigur când faci doar pregătire decât când joci cu alții. Unii, de la autorități, n-au habar nici să dea tratamente, dar au opinii despre asta. Habar n-au. Așa e România, e incompetență mare.

Hai, că nu vreau iar să fac păcat. Eu vreau să zic prostului că e deștept, așa vreau. Nu plecam dacă nu aveam asigurare. Dacă nu e legal, aia e, ne dăm în judecată. Să zică judecătorul și gata. N-au cum să ne bage-n carantină, că nu îi lasă legea”

În încheiere, finanțatorul formației din Berceni a declarat că toate celelalte formații din Liga 1 nu au avut inspirație să se intereseze la DSP pentru a putea pleca și ele în cantonament în străinătate:

”Celelalte cluburi n-au inteligență, de asta n-au mers în străinătate. Dacă aveau, întrebau la DSP. De aia au intrat în faliment, că n-au inteligență. Hai, că nu vreau. Am alergie la prostie. Nu pot să-l las pe prost în pace, că nu pot”

+ posts
Articole Asemanatoare
gigi-becali-transfer-achim
Becali a anunțat numele noului fundaș dreapta de la FCSB
becali-oferta-omrani
Becali a anunțat că va face o ofertă de nerefuzat pentru un jucător de bază al campioanei CFR
becali-da-afara-jucator
Becali renunță la un jucător după egalul cu FC U Craiova
gigi-becali-tavi-popescu
Gigi Becali: „Tavi Popescu e jucător de 100 de milioane”

Lasa un raspuns

eighteen − eleven =