Home > Fotbal > Finanțatorul celor de la FCSB a explicat de a picat transferul lui Haruț: „De atunci nu am mai fost prost!”

Finanțatorul celor de la FCSB a explicat de a picat transferul lui Haruț: „De atunci nu am mai fost prost!”

becali-contract-fcsb-harut

Fundașul dreapta, Denis Haruț a refuzat să semneze cu cei de la FCSB din cauza unei clauze care i-ar fi prelungit contractul cu gruparea din Berceni până la 7 ani.

Patronul celor de la FCSB, a declarat pentru ProSport că această clauză este una obișnuită la gruparea antrenată de Toni Petrea și că o foloseste de când l-a pierdut pe Tătărușanu gratis în 2014:

„Am stabilit așa: dacă ai până în 21 de ani, semnezi pe 5 ani plus încă 2 ani opțiune. Dacă ai între 21 și 25, semnezi pe 3 ani cu opțiune pe 2 ani. Iar dacă ai peste 25 de ani, semnezi pe un an și clubul are opțiune pe alți trei. Așa e la FCSB și nu ne abatem de la aceste reguli. Totul a plecat de la Tătărușanu. Am plătit o sumă mare pentru un portar, a jucat la noi mulți ani și era portarul naționalei. Nu a mai vrut să semneze și a plecat la Fiorentina gratis! De atunci nu am mai fost prost! Ce vreau să știe toată lumea este că nu va mai exista niciodată un caz Tătărușanu”

Becali a mai dezvăluit pentru aceeași sursă citată cât ar fi câstigat Haruț dacă accepta să semneze cu formația sa:

„Eu eram convins că fotbalistul va accepta oferta noastră. Totul a fost făcut în favoarea lui, dar asta a fost decizia până la urmă. Păi, eu îi dădeam 12.000 de euro. Apoi, după primii doi ani, când intra în vigoare și prelungirea de doi ani, el sărea la 15.000 de euro pe lună.

Clubul se asigura că îl are sub contract, iar el câștiga bani în plus.”

Omul de afaceri a adaugăt că pe lângă salariul mare, s-a oferit să îi plătească lui Haruț și chiria, plus un avans pentru a îsi cumpăra un apartament:

„Nu îl păcălea nimeni, nu i-a băgat nimeni pe sub nas niciun contract. Am înțeles că băiatul este de nota zece. Eu nu m-am văzut cu el și nu am vorbit decât un minut, îl felicitam că a acceptat să vină, nu am vorbit despre postul pe care să joace sau altceva… Aveam referințe foarte bune despre caracterul lui.

Acum, așa a fost să fie. Pe lângă salariu, mi-a cerut 500 de euro pentru chirie. Am zis «Ia, tată». Apoi, a zis că vrea și 60.000 de euro avans din salariu, ca să își ia apartament, dar nu îi vrea din primul an, ci să îi eșalonez pe trei ani, ca să nu îi simtă. I-am zis «Bine, tată» și la asta. Dar am ținut și noi să avem acea opțiune de prelungire. De la aia a picat totul”

+ posts
Articole Asemanatoare
gigi-becali-transfer-achim
Becali a anunțat numele noului fundaș dreapta de la FCSB
becali-oferta-omrani
Becali a anunțat că va face o ofertă de nerefuzat pentru un jucător de bază al campioanei CFR
becali-da-afara-jucator
Becali renunță la un jucător după egalul cu FC U Craiova
gigi-becali-tavi-popescu
Gigi Becali: „Tavi Popescu e jucător de 100 de milioane”

Lasa un raspuns

four × 3 =