Home > Fotbal > Edi Iordănescu: „Trăim în țara în care proștii respectă regulile”

Edi Iordănescu: „Trăim în țara în care proștii respectă regulile”

edi-iordanescu-conferinta-de-presa

Edi Iordănescu a analizat la conferința de presă de după partidă, victoria în fața celor de la Academica Clinceni:

„Am încercat un joc ofensiv cu mulți jucători de profil ofensiv, am încercat să construim și am reușit în multe momente o construcție controlată. Un joc pozitiv, în care am avut o circulație bună a mingii, am avut calitate, în multe momente de joc a fost ritm bun, cu progresie, cu combinație, cu alternanță. Sunt lucruri pozitive și asta ne bucură. Am avut și unele momente când ne-am precipitat la construcție. În special în prima repriză, am facilitat unele oportunități adversarilor. Una peste alta, lucrurile astea trebuiesc eliminate, dar ni le și asumăm. Rezultatul este de necontestat, trebuia să mai marcăm. Relaxarea pe final de joc, trebuie să o lăum, că ne poate costa. Îmi felicit jucătorii”

Tehnicianul celor de la CFR, a vorbit și despre situația inedită de a juca meciuri de campionat la temperaturi sub 0 grade:

„Cu siguranță nu este benefic să jucăm la aceste temperaturi. Nici procesul de pregătire nu este la condiții normale, iar lucrurile astea se regăsesc și în joc, apar accidentari, nu ai claritate, nu îți ies procedeele tehnice în unele momente. Mă bucur că s-au eforturi mari din partea conducerii, iar terenul a fost protejat. Cu toate astea este greu”

Iordănescu Jr. nu a vrut să comenteze situația celor de la FCSB care nu au trebuit să stea în carantină la întoarcerea din cantonamentul din Antalya, dar a anunțat că echipa sa va respecta regulile în continuare:

„Indiferent de echipa care ar fi fost în situația aceasta, este fără comentariu. Vreau să câstigăm campionatul pe teren, nu să beneficiem de greșelile altora. Dar dacă trăim în țara în care proștii respectă regulile, atunci probabil vom fi proști în continuare și ne asumăm că regula este făcută pentru toată lumea și ne supunem ei”

+ posts
Articole Asemanatoare
edi-iordanescu-fcsb-dinamo
Edi Iordănescu înaintea derby-ului cu Dinamo: „Jocul nostru este destul de haotic”
cfr-clinceni-liga-1
CFR începe cu dreptul play-off-ul
edi-iordanescu-cfr-viitorul
Edi Iordănescu: „Când am venit, a fost o perioadă foarte grea”
edi-iordanescu-chindia-cfr
Edi Iordănescu: „E greu când joci la 3-4 zile”

Lasa un raspuns

seventeen − seventeen =