Home > Fotbal > Membrii Consiliului de Administrație al lui Dinamo au votat retragerea dreptului de semnătură a lui Șerdean

Membrii Consiliului de Administrație al lui Dinamo au votat retragerea dreptului de semnătură a lui Șerdean

retragere-drept-de-semnatura-cortacero

Astăzi a avut loc ședința Consiliului de Administrație al lui Dinamo, unde au participat Cornel Țălnar, Cristi Hîldan și Constantin Eftimescu. Cornel Dinu l-a delegat pe Cristi Hîldan să îl reprezinte, iar partea spaniolă nu a avut niciun reprezentant.

Astfel, conform gsp.ro, s-a decis retragerea dreptului de semnătura președintelui Dorin Șerdean, din relația cu orice terț. După această decizie, doar Constantin Eftimescu, președintele CA, va mai putea semna în numele lui Dinamo.

Excluderea lui Șerdean, reprizintă o lovitură pentru finanțatorul Pablo Cortacero, care nu va mai fi principalul factor de decizie de la club. Cortacero este așteptat pe 21 Ianuarie, în Adunarea Generală a Acționarilor, pentru a vira cele 5 milioane de euro pentru mărirea de capital decisă în Decembrie.

Conform aceleeași sursă citată, fostul antrenor Cosmin Contra ar fi dispus să accepte doar suma de 75.000 de euro, cât îi este dator clubul pentru perioada în care a antrenat-o pe Dinamo. Exista și varinata în care fostul selecționer ar fi putut deschide un proces la FIFA prin care putea pretinde banii pe întreg contractul semnat în vară, aproximativ 350.000 de euro.

+ posts

Lasa un raspuns

fourteen − 14 =