Home > Fotbal > Toni Petrea: „Formăm un grup unit, o familie”

Toni Petrea: „Formăm un grup unit, o familie”

toni-petrea-fcsb-voluntari

Antrenorul celor de la FCSB, Toni Petrea, a tras concluziile de după victoria cu FC Voluntari la conferința de presă de după meci:

„O victorie importantă pentru noi, trei puncte pe care le acumulăm în clasament. Mă bucură evoluția lui Man și Tănaase și faptul că marchează. Puteam să o mai facem și de alte câteva ori cu puțină atenție și luciditate în fața porții. Ne așteaptă o perioadă dificilă și trebuie să ne revenim și să ne refacem și să ne pregătim pentru meciul următor”

Petrea a mai completat că la FCSB este un grup unit, drept dovadă stând gestul lui Man, care i-a dedicat golul antrenorului secund Mihai Pintili care trece prin niște probleme familiale:

„Mihai (nr. Pintili), trece prin niște momente dificile din cauza mamei lui care nu se simte foarte bine. Suntem alături de el și formăm un grup unit, o familie pot spune”

Tehnicianul celor de la FCSB a precizat că și-ar mai dori câțiva jucători la echipa, dar acest lucru rămâne de văzut dacă se va întâmpla:

„Sunt multe meciuri de disputat, într-un interval scurt de timp. Ideal ar fi să avem un număr cât mai mare de jucători, dubluri pe posturi. Vom vedea dacă vom aduce pe cineva, daca vom putea, dacă vom gasi, dacă nu, ne descurcăm cu ce avem. Avem un lot destul de bun, cu jucători valoroși, drept dovadă că avem multe goluri marcate”

În încheiere, Petrea a prefațat și partida din etapa viitoare cu FC Argeș:

„Toate jocurile sunt dificile, indiferent că întâlnim formații din fruntea clasamentului sau la retrogradare, motivația lor este una foarte mare împotriva noastră. Trebuie să tratăm jocul la fel de serios și cu mai mare concentrare dacă se poate și să câstigăm”

+ posts
Articole Asemanatoare
toni-petrea-fcsb-cfr
Toni Petrea: „Jucătorii au nevoie de suporteri”
toni-petrea-sepsi-fcsb
Toni Petrea: „Avem jucători pe lista de transferuri, să vedem dacă ajunge scrisoarea”
toni-petrea-fcsb-rapid
Toni Petrea : ” E o echipă bună, chiar dacă e nou promovată”
Toni-Petrea-gaz-metan-fcsb
Toni Petrea: „E o presiune mare pe arbitrii”

Lasa un raspuns

2 × five =