Home > Fotbal > Atletico Madrid – Chelsea din Optimile Champions League s-ar putea disputa pe National Arena

Atletico Madrid – Chelsea din Optimile Champions League s-ar putea disputa pe National Arena

atletico-madrid-chelsea-europa-league

La București, pe Nationala Arena, vor avea loc patru meci din cadrul Campionatului European ce se va disputa la vară. Însă, capitala României are șansa să primească un bonus nesperat înaintea competiției intercontinentale.

Prima manșă a dublei dintre Atletico Madrid și Chelsea, din optimile Champions, programată pe 23 Februarie, nu se va putea disputa pe Wanda Metropolitano din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus.

Astfel, o variantă luată în calcul de oficialii clubului madrilean pentru disputarea partidei este Arena Națională din București, anunță as.com

O altă variantă pentru madrileni ar fi în Estonia la Tallin, iar oficialii celor de la Atletico vor alege cel mai probabil între cele două locații.

Atletico Madrid are amintiri superbe de pe National Arena, reușind în 2012 să câstige trofeul Europa League, după ce s-a impus cu scorul de 3-0 în fața celor de Athletic Bilbao în finala competiției.

De altfel, și Chelsea a avut două vizite în anul 2013 pe National Arena. În Martie 2013, englezii au fost învinși de Steaua cu 1-0 în prima manșă din Optimile Europa League. Ei s-au revanșat însă în luna Octombrie a aceluiași an, când i-a învins clar pe roș-albastrii cu 4-0 în grupele Champions League.

+ posts
Articole Asemanatoare
kepa-atletico-madrid-chelsea-champions-league
Koke: „De București mă leagă amintiri frumoase!”

Lasa un raspuns

three × one =