Home > Tenis > Simona Halep, rezistă la Australian Open

Simona Halep, rezistă la Australian Open

simona-halep-tomljanovic-australian-open

Simona Halep, nr. 2 WTA, s-a calificat în turul trei la Australian Open după ce a trecut de AjlaTomljanovic, nr. 105 WTA, scor 4-6, 6-4, 7-5, după 2 ore și 33 de minute de joc.

Simona a început bine primul set și s-a desprins la 2-0. Australianca a replicat apoi cu patru game-uri câstigate la rând. Sportiva noastră a reușit să revină și să egaleze la 4, dar finalul setului i-a aparținut lui Tomlanovic care a câstigat următoarele două game-uri și odată cu ele și primul set cu 6-4.

Primele patru game-uri ale setului secund au reprezentant două schimburi de break-uri. Apoi cele două jucătoare și-au făcut serviciul pentru 3-3. Simona apăsat pedala de accelerație și s-a distanțat la 5-3. Au urmat apoi alte două game-uri în care s-a mers cu serviciul, astfel încât Simona și-a adjudecat setul secund cu 6-4.

Australianca a început bine decisivul și s-a desprins la 2-0. Sportiva noastră a revenit și a egalat la 2. Tomljanovic a făcut apoi trei game-uri consecutive și s-a desprins la 5-2. Apoi, Simona a reușit o serie fantastică de cinci game-uri consecutive cu care a câstigat decisivul cu 7-5.

În turul următor, Simona o va înfrunta pe Veronika Kudermetova din Rusia, nr. 36 WTA. Va fi prima întâlnire directă dintre cele două.

+ posts
Articole Asemanatoare
simona-halep-gabriela-ruse-melbourne
Simona Halep trece fără emoții de Gabriela Ruse
simona-halep-kudermetoa-australian-open
Simona Halep avansează la Australian Open
Simona-Halep_-conferinta-de-presa-australian-open
Simona Halep: „Vreau să le prezint scuze celor din echipă”
simona-halep-turul-i-australian-open
Simona Halep, fără emoții în turul II la Australian Open

Lasa un raspuns

15 + eleven =