Home > Fotbal > Florin Tănase: „Ăsta nu e fotbal”

Florin Tănase: „Ăsta nu e fotbal”

florin-tanase-hermannstadt-fcsb

FCSB a pierdut în această seară a doua partidă consecutivă în campionat, 0-1, în deplasare împotriva celor de la FC Hermannstadt.

Căpitanul formației lui Petrea, Florin Tănase, a declarat în direct la TelekomSport după partidă că principalul motiv pentru care el și colegii săi nu au putut face un meci bun este starea deplorabilă a gazonului:

”Din păcate am pierdut din nou trei puncte foarte importante. Dacă vrem să câştigăm campionatul, trebuie să luăm toate punctele cu echipele din play – out , de acolo de jos. Din păcate în seara asta nu am făcut un meci bun, nici nu prea puteam să facem un meci bun pe un asemenea teren, numai în România se putea întâmpla să joci pe teren îngheţat. Asta nu e fotbal, observatorul vine să se plimbe pe aici? Asta este. N-ai cum să-ţi impui jocul pe un asemenea teren. Punct!

Decarul roș-albastrilor a mai pus înfrângerea și pe seama programului încărcat și a frigului:

„Nu înţeleg de ce în noiembrie decembrie jucam la o săptămână, acum în ianuarie pe frigurile astea la 3 zile. Asta este.Aşteptăm vremea bună şi poate vom câştiga”

Tănase a subliniat că problema nu se pune pe seama încrederii, ci strict pe seama terenului:

„Nu există! Nu e problema de încredere, e simplu, nu poți să frânezi, nu poți să te opreşti pe un teren ca asta, cum să joci fotbal? Observatorul vine în adidaşi, normal, nu alunecă. Asta este”

+ posts
Articole Asemanatoare
becali-florin-tanase-fcsb
Becali a anunțat ce se va întâmpla cu Florin Tănase: „Da, așa este!”
florin-tanase-fcsb-sepsi
Florin Tănase: „Am râs de penalty-urile pe care le cereau cei de la CFR”
florin-tanase-sepsi-fcsb
Florin Tănase: „Nu mai putem să jucăm cu asemenea arbitraj”
florin-tanase-fcsb
Florin Tănase: „Mulțumim celor de la PMB pentru că ne-au lăsat să jucăm pe National Arena”

Lasa un raspuns

1 × 2 =