Home > Tenis > Simona Halep: „O să mă bucur foarte mult de accest succes”

Simona Halep: „O să mă bucur foarte mult de accest succes”

simona-halep-declaratie-australian-open-sferturi

Simona Halep s-a calificat în sferturile de finală la Australian Open 2021 după ce a trecut în optimi de poloneza Iga Swiatek.

Sportiva noastră a declarat după meci pentru Eurosport că se bucură de acest succes și că a progresat foarte mult la serviciu:

„O să mă bucur foarte mult de acest succes. La Roland Garros nu am fost în meci, astfel că această victorie e cu atât mai importantă. Am servit bine, am progresat la acest capitol. Nu servesc foarte puternic, dar am constanţă, variez mult, reuşesc să găsesc unghiuri bune”

Ea a mai declarat pentru aceeași sursă citată că este bine din punct de vedere fizic și că va încerca să se recupereze rapid pentru următorul meci:

„Fizic sunt ok, nu mă pot plânge. Am lucrat mult acasă din punct de vedere fizic. Sunt puţin obosită, dar e normal. Sunt relaxată, concentrată, voi încerca să mă recuperez cât mai bine pentru următorul meci”

Halep va juca Marți contra Serenei Williams în sferturile de finală. Ora de start a partidei urmează să fie anunțată mâine dimineață de către organizatori.

+ posts
Articole Asemanatoare
simona-halep-declaratie-australian-open
Simona Halep: „Simt că sunt aproape de cel mai bun tenis al meu”
simona-halep-novak-djokovic
Simona Halep a vorbit și ea despre situația lui Novak Djokovic
simona-halep-interviu-melbourne
Simona Halep: „Încă iubesc tenisul”
simona-halep-interviu-melbourne
Simona Halep: „Nu am jucat bine astăzi”

Lasa un raspuns

one × 5 =