Home > Fotbal > Edi Iordănescu: „O seară catastrofală din punct de vedere al arbitrajului”

Edi Iordănescu: „O seară catastrofală din punct de vedere al arbitrajului”

edi-iordanescu-cfr-voluntari

CFR a ratat pentru a treia oară șansa de a trece pe primul loc în clasament, după ce a remizat în această seară pe teren propriu, scor 0-0 cu FC Voluntari.

Antrenorul campioanei, Edi Iordănescu, a izbucnit la interviul de după meci, în direct la Telekom Sport, criticând în termeni duri arbitrajul din această seară:

„Echipa a încercat. Suprafaţa ne-a pus probleme. E foarte greu să circule mingea. Am încercat 95 de minute. Am avut ocazii mari prin Hoban, Itu și Deac. Echipa a produs, am dus jocul în altă direcţie. Toate schimbările au fost ofensive. O seară catastrofală din punct de vedere al arbitrajului. Înţeleg o greşeală, dar e peste capacitatea mea 3. Mingea întră în poartă un metru şi tu ne vezi.Plus celalate faze. Nu vezi nimic. Îţi poate scăpa o greşeală, dar deja e prea mult. O spun public, e strigător la cer. Se practică în fotbalul nostru să strigi, eu nu am făcut-o şi uite unde am ajuns. Echipa mea a fost pozitivă, nu am ce să le reproşez. Sunt lucruri care ne aparţin. Dar aici, ies în faţa dvs. şi vă zic că trei greşeli majore nu mai e problema mea. Avem arbitri buni şi foarte buni. Dar azi cred că arbitrul a avut o problemă personală. Când eşti cu mână în aer şi opreşti mingea şi tu nu vezi. E grav! Domnul din seara asta are o problemă majoră. Sper să doarmă liniştit, că eu nu dorm în seara asta”

CFR este pe locul 2 în clasament, la egalitatea de puncte, 48, cu liderul FCSB.

+ posts
Articole Asemanatoare
edi-iordanescu-selectioner-romania
Edi Iordănescu: „Sunt pregătit!”
edi-iordanescu-decizie-plecare-fcsb
Edi Iordănescu la două luni de la despărțirea de FCSB: „Decizia de a pleca a fost a mea”
edi-iordanescu-farul-fcsb
Edi Iordănescu: „Întotdeauna e loc de mai bine”
edi-iordanescu-fcsb-fc-arges
Edi Iordănescu: „Patronul este tot timpul informat”

Lasa un raspuns

fourteen − twelve =