Jerry Gane: “Nu îmi fac probleme”

Dinamo a fost învinsă în această seară în deplasare la Giurgiu de Astra, scor 0-2 (0-0), iar șansele la play-off pentru “câini” mai sunt acum doar teoretice.

Antrenorul lui Dinamo, Ionel Gane a analizat meciul la interviul dat la Telekom Sport imediat după partidă:

“Obiectivul principal nu era play-off-ul în acest an, după tot ce s-a întâmplat. Ca joc, nu am început rău, a fost un joc de intensitate bună, dar nu ne-am creat ocazii. Ei au profitat de cele două faze fixe, un gol frumos din lovitură şi acel corner, apoi au închis jocul. Din păcate, noi nu ne-am creat ocazii, asta e marea noastră problemă în ultimul timp. Nu reuşim să înscriem goluri. Şi mai ales în ultimii 30 de metri, la nivel individual, nu aducem ceea ce îmi doresc eu. Trebuie să acumulăm cât mai multe puncte, ca să avem cât mai multă linişte şi să nu avem emoţii pe final. Nu îmi fac probleme, dar mă preocupă în primul rând că trebuie să marcăm goluri ca să câştigăm”

Tehnicianul dinamovist a anunțat și care este noul obiectiv al echipei în acest sezon:

“Cupa este principalul obiectiv. Ar fi fantastic să câştigăm Cupa României în aceste condiţii şi după foarte mulţi ani. Ar fi un sezon extraordinar cu un trofeu şi cu o clasare cât mai bună la final”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

eleven − five =