Home > Tenis > Simona Halep s-a vaccinat anti COVID-19

Simona Halep s-a vaccinat anti COVID-19

simona-halep-vaccin-covid-19

Simona Halep, nr. 3 WTA, s-a vaccinat în această dimineață împotriva COVID-19 la Institutul Cantacuzino din București. Tenismenei din Constanța i s-a administrat serul produs de Pfizer BioNTech.

Simona a declarat la ieșirea din centrul de vaccinare că se simte bine și le recomandă tuturor românilor să se vaccineze:

„Sunt bine, am avut un pic de emoţii. Îmi doream, dar tot timpul am emoţii când se întâmplă ceva, dar am venit cu sufletul deschis şi sunt foarte bine acum. Consider că e spre binele tuturor acest vaccin şi am hotărât să-l fac, pentru că este bine pentru noi, pentru sănătatea noastră şi sper cât mai mulţi oameni să se vaccineze. Am primit flori, mă bucur foarte mult că am venit aici şi s-au ocupat foarte bine de mine şi le mulţumesc foarte mult. Mă linişteşte acest lucru, că sunt mai în siguranţă după acest vaccin, dar în continuare o să am grijă şi o să încerc să mă protejez cât se poate de mult.

Dacă este singura modalitate de a scăpa de această pandemie, consider că e un lucru potrivit de a ne face vaccinul, dar, repet, cum am spus şi înainte, fiecare decide pentru el, însă sfatul meu este să-l facem, pentru că de-asta am şi venit aici, să-l fac”

Campioana de la Wimbledon a vorbit și despre participarea la olimpiadă:

„Vreau să merg 100% la olimpiadă și vreau să fac și treabă bună. Îmi doresc foarte mult medalia, sper să reuşesc să iau una, oricare ar fi ea. Normal aşa s-a hotărât şi aşa a rămas să joc la dublu mixt cu Horia Tecău. Încă nu ne-am pregătit, probabil prin mai, iunie o să începem să ne antrenăm mai mult”

De asemenea, Halep a declarat că în mod normal va participa peste 3 săptămâni la turneu de la Dubai:

„În plan este să joc Dubai, sunt în recuperare acum şi voi vedea săptămâna viitoare ce hotărăsc. Locul din clasament mai puţin contează, abia a început anul, am multe turnee în faţă şi sper să joc bine la fiecare turneu pe care îl joc, aşa cum am făcut şi în Australia”

+ posts
Articole Asemanatoare
simona-halep-novak-djokovic
Simona Halep a vorbit și ea despre situația lui Novak Djokovic

Lasa un raspuns

2 × two =