Home > Fotbal > Nicolae Grigore: „Au fost și lucruri bune”

Nicolae Grigore: „Au fost și lucruri bune”

nicolae-grigore-rapid-ripensia

Gloria Buzău și Rapid au remizat în această seară 0-0, în primul meci al etapei a 15-a din Liga 1.

Buzoienii au dominat partida, ei având și cele mai mari șanse de a înscrie.

Nicolae Grigore a declarat pentru TelekomSport la flash-interviul de după meci că sunt alte două puncte pierdute de echipa sa, iar jocul formației sale are nevoie de îmbunătățiri:

„E un rezultat pe care nu ni-l doream. Am venit să câştigăm, mai ales după semieşecul de duminică de acasă. Ne doream să recuperăm cele 2 puncte aici. Şi în cadrul jocului sunt lucruri de îmbunătăţit, aşa cum e şi în situaţia rezultatelor, cel puţin în ultimele 2 etape. Dar au fost şi lucruri bune pentru că am avut o posesie bună în a doua repriză, din păcate nu am reuşit să avem o posesie bună în a doua repriză. Din păcate n-am reuşit să avem luciditate la ultima pasă, la ultimele acţiuni când ajungeam în treimea adversă”

Omologul său din această seară, Ilie Stan, a declarat pentru aceeași sursă citată că echipa sa ar fi meritat victoria și îsi felicită jucătorii pentru evoluția din această seară:

„Trebuia să câştigăm acest joc. Dar nu avem ce să facem. Eu cel puţin vreau să îmi felicit jucătorii pentru determinarea de care au dat dovadă. Dar ştiţi cum este, noi îi pregătim până la 30 de metri, de acolo trebuie să vină luciditatea şi inteligenţa lor. Avem o grămadă de probleme. Noi încercăm să ne facem treaba aşa cum trebuie, jucătorii îşi fac treaba şi ei. Noi încercăm să ducem acest campionat până la sfârşit, după aceea cred că o să fie o altă strategie la nivel de club. Joci cu Rapidul şi nu stai în cantonament… pentru ce mai faci cantonamente, pentru ce te pregăteşti? Nu se pune problema desfinţării. Se încearcă să se găsească cineva care să vină, ca din vară să ia acel drept de promovare şi să putem să ne batem la promovare. Pe mine mă ţine aici faptul că sunt buzoian şi vreau să fac ceva pentru Buzău. Şi am să fac. Nu îmi este uşor, dar dacă cei care ne conduc mă susţin şi sunt alături de mine, o să fac treabă”

+ posts
Articole Asemanatoare
nicolae-grigore-demisie-rapid
Nicolae Grigore a demisionat de la Rapid
nicolae-grigore-rapid-ripensia
Nicolae Grigore: „Este grea viața antrenorului la Rapid”

Lasa un raspuns

twelve + 11 =