Home > Fotbal > Toni Petrea: „Se va juca până la ultima etapă”

Toni Petrea: „Se va juca până la ultima etapă”

toni-petrea-botosani-fcsb

FCSB a învins-o în această seară în deplasare pe FC Botoșani cu scorul de 2-0 (0-0), prin golurile marcate de Florin Tănase și Darius Olaru.

La finalul partidei, antrenorul celor de la FCSB, Toni Petrea a declarat pentru Telekom Sport la flash-interviu că sunt trei puncte importante și meritate pentru echipa sa:

„O repriză destul de echilibrată prima. A doua repriză am controlat jocul, am pus presiune pe adversar, golurile au venit meritat. 3 puncte foarte importante pentru noi”

Tehnicianul roș-albastrilor a explicat și de ce l-a schimbat pe Haruț și a vorbit despre creșterea în joc a lui Olaru:

„L-am schimbat pe Haruţ pentru că am vrut mai multă viteză acolo, aşa am considerat eu. Olaru a înscris din nou cu piciorul stâng, nu mai ştiu care e piciorul lui de bază… Evoluţiile lui cresc de la meci la meci, cei de la echipa naţională cred că se bucură de forma lui. În momentul când intră pe teren nu mai contează, trebuie să înveţe din greşeli. E destul de puternic şi când vine la antrenamente nu îl afectează”.

Petrea a mai comentat și lupta la titlu și despre următorul meci cu Gaz Metan:

„Nu ştiu dacă e un avantaj că jucam înaintea CFR-ului. Se va juca până la ultima etapă. Play-off-ul va fi foarte interesant. Gaz Metan a pierdut etapa asta şi ne aşteaptă o partidă dificilă. Suntem deja cu gândul la acest meci. Echipa asta nu are nimic de piedut şi trebuie să fim foarte atenţi.”

+ posts
Articole Asemanatoare
toni-petrea-fcsb-cfr
Toni Petrea: „Jucătorii au nevoie de suporteri”
toni-petrea-sepsi-fcsb
Toni Petrea: „E cel mai slab meci pe care l-am făcut de când am venit”
toni-petrea-sepsi-fcsb
Toni Petrea: „Avem jucători pe lista de transferuri, să vedem dacă ajunge scrisoarea”
toni-petrea-fcsb-rapid
Toni Petrea : ” E o echipă bună, chiar dacă e nou promovată”

Lasa un raspuns

4 × 1 =