Home > Fotbal > Mircea Rednic: „Am rămas în cărți pentru play-off”

Mircea Rednic: „Am rămas în cărți pentru play-off”

mircea-rednic-academica-clinceni

Viitorul și Academica Clinceni au remizat în această seară la Ovidiu, scor 1-1, într-o partidă contând pentru etapa a 26-a din Liga 1.

După partidă, Mircea Rednic a declarat pentru Telekom Sport la flash-interviu că rezultatul este unul echitabil:

„Ne-am fi dorit să câştigăm, dar e un punct meritat, la felul cum am jucat. Ei, ăsta e Clinceniul şi îi ştim, se apără aglomerat şi aşteaptă greşeala adversarului. Noi am făcut o greşeală într-o zonă unde nu ai voie să rişti. Marcaj larg, iar ei au doi inşi în careu şi au dat gol. Am forţat cu Tsomou şi lucrurile au stat mult mai bine în repriza a doua”

Tehnicianul celor de la Viitorul a avut și câteva reproșuri la adresa echipei sale:

„Să fie mai responsabili. Sunt nişte principii de joc pe care trebuie să le respecţi, sunt nişte lucruri care se învaţă la Academie, felul cum să te poziţionezi între adversar şi poartă, nu ai voie să stai în faţa sau în spatele lui. Dar sunt greşeli meci de meci. Cu Sepsi a fost la fel, cu FCSB la fel. Sunt faze de evitat. Ei nu au avut ocazii, dar au profitat de marcajul nostru larg, deşi sunt jucători cu experienţă pe zona centrală”

Rednic a spus în încheiere că este destul de sigur că va continua la Viitorul, mai ales că echipa dobrogeană nu a pierdut niciun meci cu el pe bancă:

„Nu, nu are nicio legătură. Contractul meu este clar, pe un an şi jumătate. Sigur, există clauze şi o să le discutăm. Nu uitaţi că, cu Mircea Rednic pe bancă, Viitorul nu a pierdut. Au fost trei meciuri care s-au pierdut, el nu era. Au preluat alţii echipa şi nu au luat niciun punct din trei meciuri. Cu Mircea Rednic pe bancă nu au pierdut. Sigur, se putea mai mult, dar ăsta e un lucru bun. Cu Mircea Rednic, anul ăsta, echipa nu a pierdut. Normal că ne dorim mai mult, dar noi am rămas în cărţi pentru playoff.”

+ posts
Articole Asemanatoare
mircea-rednic-farul-dinamo
Mircea Rednic: „Nu uitați că suporterii au ținut clubul în ultimii doi ani”
rednic-mioveni-dinamo
Mircea Rednic: ” Nu poţi să iţi baţi joc de munca unei echipe”
Mircea Rednic: „Echipa are nevoie de Deian Sorescu”
mircea-rednic-dinamo-chindia
Mircea Rednic: „Ne-am propus să luăm măcar cinci puncte din următoarele trei meciuri”

Lasa un raspuns

1 × five =