Home > Fotbal > Astra întoarce rezultatul cu Hermannstadt și urcă în clasament

Astra întoarce rezultatul cu Hermannstadt și urcă în clasament

astra-hermannstadt-liga-1

Astra Giurgiu a învins-o în această după-amiază pe teren propriu pe FC Hermannstadt cu scorul de 2-1 (1-1), într-o partidă contând pentru etapa a 26-a din Liga 1.

Bagaric a deschis scorul pentru oaspeți în minutul 11 cu un șut în diagonală din interiorul careului după ce a fost excelent lansat de Mayoral. Răduț a restabilit egalitatea în minutul 15 cu o lovitură de cap după o centrare din corner a lui Wuthrich. Același Răduț a făcut faza golului de 2-1, după ce a driblat doi adversari și a intrat în careu, i-a trimis excelent în fața porții lui Krpic care a înscris fără probleme.

Detaliile meciului

Echipele de start:

Astra Giurgiu: Lazar – Sousa, Găman (Jovanovic ’42), Graovac, Lamanje – Răduţ (Crepulja ’69), Candija, Pahonţu (Wuethrich ‘9) – V. Gheorghe, Krpic (Montini ’70), Stahl (Merloi ’46). Antrenor: Eugen Neagoe;

Hermannstadt: Figueiredo – Măţel (Addae ’75), Matricardi (Stoica ’46), Viera, Opruţ – Sîntean (Belu ’69), Pires, Aosman (Petrescu ’46), Mayoral –  Sebaihi, Bagaric (Aralica ’75). Antrenor: Liviu Ciobotariu;

Arbitrii:

Iulian Dima

Cartonașe galbene:

Astra Giurgiu: Jovanovic ’86, Merloi ‘90+3;

Hermannstadt: Sebaihi ’22, Mayoral ’43, Opruţ ‘90+2, Stoica ‘90+4;

Cu această victorie, Astra acululează 32 de puncte și urcă pe locul 9 în clasament. FC Hermannstadt este pe 15 cu 22 de puncte.

Etapa viitoare, Astra va juca în deplasare cu Chindia, iar Hermannstadt va primi vizita celor de la Viitorul.

+ posts

Lasa un raspuns

eighteen + 1 =