Home > Fotbal > Șumudică, ofertat la Rapid cu un salariu imens

Șumudică, ofertat la Rapid cu un salariu imens

marius-sumudica-revenire-rapid

După un început dezastruos de an, cu o înfrângere și două egaluri, conducerea Rapidului l-a ofertat pe Marius Șumudică pentru a veni ca antrenor în locul lui Nicolae Grigore.

Oficialii giuleștenilor vor cu orice preț să obțină promovarea în acest sezon și sunt convinși că printr-o eventuală numire a lui Șumudică acest lucru se va concretiza.

Tehnicianul, care a mai antrenat Rapidul în sezonul 2010-2011, a fost ofertat cu un salariu uriaș, 20.000 de euro pe lună, plus o primă de promovare de 150.000 de euro, anunță Fanatik.

Aceeași sursă citată notează că Șumudică este încântat de ofertă, dar ar dori mai degrabă să vină de la vară în cazul unei eventuale promovări. Acesta consideră că va fi foarte greu să obțină promovarea cu lotul actual de jucători.

De altfel, tehnicianul în vârstă de 50 de ani a declarat în urmă cu 3 zile la Pro X că doar din vară ia în calcul o reîntoarcere la echipa sa de suflet:

„În cazul în care Rapidul va promova, vor exista susținere financiară şi condiții de muncă bune, îmi vor fi acceptați staff-ul şi preşedintele pe care îi doresc, Rapid e de luat în calcul! E echipa pe care o iubesc şi inima îmi spune să merg acolo. Rapidul e pe același palier cu Turcia. Îmi doresc enorm. Dacă facem o echipă puternică pe care s-o conduc alături de oamenii în care am încredere, aş putea să mă implic şi din punct de vedere financiar, având unele relaţii cu oameni potenți financiar din Turcia”

+ posts
Articole Asemanatoare
sumudica-antrenor-rapid
Șumudică s-a supărat că nu a fost chemat la negocieri pentru a deveni antrenor la Rapid
marius-sumudica-revenire-rapid
Șumudică îsi anunță revenirea la Rapid: „Acolo este casa mea”
sumudica-memoriu-turcia
Șumudică este aproape să îsi depună memoriul în Turcia și nu ar spune nu unei oferte din România
mihai-iosif-cs-mioveni-rapid
Mihai Iosif: „Multă lume încă nu îşi dă seama de ceea ce am realizat noi”

Lasa un raspuns

9 + twenty =