Home > Fotbal > Giani Kiriță a anunțat ce antrenor ar putea să o readucă pe Dinamo pe linia de plutire

Giani Kiriță a anunțat ce antrenor ar putea să o readucă pe Dinamo pe linia de plutire

giani-kirita-mircea-rednic-dinamo

Giana Kiriță (44 de ani), este unul dintre cei mai reprezentativi jucători ai lui Dinamo de după revoluție, fiind și unul dintre preferații suporterilor.

Acesta a declarat pentru Realitatea Sportivă că Mircea Rednic ar fi antrenorul care ar putea să o revitalizeze pe Dinamo, actualul antrenorul al celor de la Viitorul fiind și dispus să se întoarcă oricând:

„Suporterii sunt cei care decid la ora asta. Pe Mircea Rednic chiar îl văd acolo pentru că este iubit de suporteri și, până la urmă, s-ar întoarce undeva unde și el ar vrea să revină cu siguranță. Eu văd ca o soluție să nu se implice financiar să vină doar antrenor”

Kiriță a completat pentru aceeași sursă citată ceea ce ar implica atribuțiile unui antrenor și ceea ce înseamnă un proiect bine pus la punc:

„Antrenorul trebuie să rămână antrenor, alții trebuie să conducă destinele clubului. Eventual să ofere niște prime suplimentare după unele meciuri câștigate, mai ieși la un grătar, dar trebuie un proiect bine pus la punct în care investiția să fie una bună, antrenorul să fie exact ăla care trebuie și proiectul să fie de așa natură încât ambele să lucreze împreună.

Să vedem ce va fi din vară. Când te sună cineva și-ți propune un proiect, trebuie să vezi proiectul, dar mai întâi trebuie să sune telefonul ăla, nu?!”

Giani Kiriță are în palmares cu Dinamo două campionate și trei cupe ale României în perioada 2000-2003.

+ posts
Articole Asemanatoare
giani-kirita-clinceni-dinamo
Giani Kiriță: „Jucătorii nu conștientizează că sunt la Dinamo”
giani-kirita-dinamo-craiova
Giani Kiriță: „Vin cu sufletul să ajut”
giani-kirita-ricardo-grigore
Giani Kiriță îl ia în colimatoriu pe Ricardo Grigore: „Nu știe ce înseamnă Dinamo”

Lasa un raspuns

12 + 4 =