Home > Fotbal > Toni Petrea: „Am considerat să împărțim lotul în două”

Toni Petrea: „Am considerat să împărțim lotul în două”

toni-petrea-inainte-uta-fcsb

Antrenorul celor de la FCSB, Toni Petrea, a susținut o conferință de presă înaintea partidei de campionat din deplasare cu UTA Arad.

Petrea a prefațat partida ce va avea loc mâine seară la ora 20:30 :

„Ne așteaptă o deplasare lungă la Arad, unde vom întâlni o echipă bună, o echipă cu dublă motivație. În primul rând, faptul că sunt aproape de play-off și, în al doilea rând, că au câștigat doar un meci pe teren propriu. Cred că ambiția și motivația lor vor fi foarte mari. În ceea ce ne privește, mergem acolo încrezători, dornici să ne păstrăm prima poziție, să câștigăm și să mai adunăm trei puncte în clasament.”

Tehnicianul celor de la FCSB a mai afirmat că nu dorește să îsi menajeze jucătorii pentru partide de săptămana viitoare cu CFR, cele trei puncte cu UTA fiind cele mai importante:

„Nu, ne interesează să câștigăm următorul meci. Căutăm să aliniem cel mai bun 11 posibil și tot ceea ce contează e meciul și punctele pe care trebuie să le câștigăm”

Toni Petrea a lămurit și problema jucătorilor lăsați la dispoziția echipei secunde pentru confruntarea cu CSA Steaua în liga a treia:

„Noi avem o listă cu jucători care pot participa și la jocurile echipei a doua, din Liga 3, și am considerat că pentru acest meci să împărțim oarecum lotul în două. Dar, repet, pentru noi este foarte important meciul de la Arad și vrem să îl câștigăm. Nu știm ce ne așteaptă acolo, nu a nins, dar din informațiile pe care le am va ploua la ora jocului. Nu contează condițiile meteo, contează ca noi să facem tot ce depinde de noi pentru a câștiga acest joc”

+ posts
Articole Asemanatoare
toni-petrea-fcsb-cfr
Toni Petrea: „Jucătorii au nevoie de suporteri”
toni-petrea-sepsi-fcsb
Toni Petrea: „Avem jucători pe lista de transferuri, să vedem dacă ajunge scrisoarea”
toni-petrea-fcsb-rapid
Toni Petrea : ” E o echipă bună, chiar dacă e nou promovată”
toni-petrea-gaz-metan-fcsb
Toni Petrea: „E greu să ne apropiem de CFR”

Lasa un raspuns

19 − 1 =