Home > Fotbal > Trei jucători de la CFR depistați cu COVID-19

Trei jucători de la CFR depistați cu COVID-19

cfr-cazuri-coronavirus

Edi Iordănescu a primit o veste extrem de proastă înaintea partidei din campionat cu Poli Iași. Trei jucători din lotul său au fost testați pozitiv cu noul coronavirus.

Jucători testați pozitiv după ce au acuzat simptome sunt: Gabriel Debeljuh, Valentin Costache și Mario Rondon, anunță Fanatik.

Astfel, Iordănescu Jr. nu se va putea baza pe cei trei jucători nici la partida din această etapă cu Poli Iași și nici la derby-ul de săptămâna viitoare cu FCSB.

Tehnicianul celor de la CFR va avea serioase probleme în atac, singurul vârf valid rămând în aceste condiții Bilel Omrani.

Pentru Valentin Costache lovitura este și mai dură, deoarece el ar fi făcut probabil din lotul convocat de Adrian Mutu pentru grupele Campionatului European de Tineret de la Budapesta. Șansele ca tănărul atacant să mai poată fi convocat fiind extrem de mici, deoarece va trebui să stea 14 zile în izolare.

În plus, selecționerul de la tineret cel mai probabil nu va miza pe un jucător care timp de două săptămâni nu s-a antrenat.

+ posts
Articole Asemanatoare
revenire-suporteri-stadioane-covid-19
De la 1 Iulie meciurile din România vor putea fi organizate cu tribunele pline
ionut-pantiru-covid-19
Încă un jucător de la FCSB a fost testat pozitiv cu noul coronavirus
focar-coronavirus-liga-1
Focar de Coronavirus la o echipă din Liga 1
fcsb-calificare-optimi-cupa-romaniei
FCSB s-a calificat la „masa verde” în optimile Cupei României

Lasa un raspuns

3 + 17 =