Home > Fotbal > Ciprian Deac: „Formăm o familie foarte frumoasă”

Ciprian Deac: „Formăm o familie foarte frumoasă”

ciprian-deac-cfr-poli-iasi

CFR Cluj a învins-o în această seară clar pe Poli Iași cu scorul de 4-0 și se menține la egalitate de puncte cu liderul FCSB.

Unul dintre cei mai buni oameni de pe teren, Ciprian Deac, cu două goluri marcate, a declarat pentru Telekom Sport la flash interviul de după meci că el și colegii săi au luat meciul foarte în serios, chiar dacă au jucat cu ultima clasată:

„A fost un meci bun făcut de echipa noastră. Dacă nu intri concentrat din primul minut și nu tratezi jocul așa cum trebuie este foarte greu să obții rezultate. Mulți s-au uitat pe clasament și au văzut pe ce loc e Iașiul și au crezut că avem un meci ușor azi. Noi am luat meciul foarte în serios, am intrat bine, ne-am creat ocazii, au venit și golurile și e bine că jucăm fotbal. Nu știu dacă adversarul a fost unul modest, eu consider că ne-a ieșit nouă jocul”

Deac a mai spus pentru aceeași sursă citată că echipei sale îi lipseste jucătorii testați pozitiv cu noul coronavirus, dar ei sunt uniți și vor depăși perioada dificilă:

„Am spus mereu, dacă echipa noastră intră mereu concentrată de la început, sunt de părere că suntem un grup puternic și formăm una dintre cele mai bune echipe ale campionatului. Ne lipsesc foarte mult jucătorii care au COVID-19 și astăzi am jucat cu gândul și la ei. Aici la CFR formăm o familie foarte frumoasă și chiar suntem foarte uniți!”

+ posts
Articole Asemanatoare
ciprian-deac-cfr-fcsb
Ciprian Deac: „Orice antrenor este binevenit”
ciprian-deac-cfr-clinceni
Ciprian Deac: „Nu cred că suntem favoriți la titlu”
ciprian-deac-uta-cfr
Ciprian Deac: „Nu ne place să ne mințim singuri”
ciprian-deac-botosani-cfr
Ciprian Deac: „E dureros, aici la Cluj nu se acceptă înfrângerea”

Lasa un raspuns

sixteen + nineteen =