Home > Fotbal > Gheorghe Mulțescu: „Timpul lucrează împotriva noastră”

Gheorghe Mulțescu: „Timpul lucrează împotriva noastră”

multescu-revenire-dinamo

Gheorghe Mulțescu este noul antrenor al lui Dinamo, după ce l-a înlocuit pe Ionel Gane care și-a dat demisia după înfrângerea cu FC Argeș.

Acest lucru a fost confirmat oficial și printr-un comunicat postat pe pagina oficială de facebook a clubului:

Gheorghe Mulțescu, antrenor principal la Dinamo București București, 16 martie 2021. Noul antrenor principal al echipei…

Publicată de FC DINAMO BUCURESTI pe Marţi, 16 martie 2021

Staff-ul lui Mulțescu va fi următorul:  

Iulian Mihăescu- antrenor secund;

George Neagu – preparator fizic;

Cătălin Mulțescu – antrenor cu portarii;

Mulțescu a declarat la sosirea în cantonamentul lui Dinamo de la Săftica că acum este o situație mai grea decât cea din vară, iar timpul lucrează împotriva lui Dinamo:

„Este o nouă provocare din partea echipei mele de suflet, pentru care am mai făcut acest gest. Va fi mai greu acum, pentru că timpul lucrează împotriva noastră. Nu mai este timp, s-au pierdut puncte. Am emoții, mă bucur că pot să ajut. Dacă pot să salvez echipa, atunci o să fiu foarte fericit. Contractul va fi până în vara. Dacă ai rezultate, atunci e clar că ești apreciat.

În vară a fost o situație specială, cu niște investitori fantomă. Eu cu spaniolii nu am chimie, niciodată nu am vorbit cu ei. Nu știu ce gânduri au ei, mă interesează prea puțin, pe mine mă interesează echipa. Cireașa pe tort ar fi câștigarea Cupei, știu că Astra se bazează pe acest meci, dar mai e timp.

Suporterii să se aștepte la lucruri bune, echipa să fie mai performantă, să caștige puncte. Au fost meciuri în care echipa a arătat bine, dar a fost și ghinion”

+ posts
Articole Asemanatoare
toni-petrea-plecare-fcsb
Toni Petrea, ca și plecat de la FCSB
trica-demis-craiova
Eugen Trică s-a despărțit de FC U Craiova
toni-petrea-antrenament-fcsb
Toni Petrea a fost prezentat oficial la FCSB
PETREA-ANTRENOR-NOU-FCSB
Toni Petrea e revenit pe banca celor de la FCSB

Lasa un raspuns

eighteen − 10 =