Home > Fotbal > Mircea Rednic: „Echipa joacă ce îmi doresc”

Mircea Rednic: „Echipa joacă ce îmi doresc”

mircea-rednic-viitorul-chindia

Viitorul și-a redus considerabil șansele de a mai accede în play-off-ul ligii 1 după egalul din această seară cu Chindia Târgoviște.

Cu toate acestea, antrenorul celor de la Viitorul, Mircea Rednic, a declarat în direct la Digi Sport la flash-interviul de după meci că deși este supărat că elevii săi nu înscriu, echipa joacă ce îsi dorește:

„Mă supără că nu reușim să înscriem, dar am jucat, am adus mingea în fața porții, dar acolo suntem în contratimp, ne lipsește ultima pasă. Am controlat jocul. Chindia doar s-a apărat și a încercat să ne surprindă pe contraatac.

În mare parte, echipa joacă ce îmi doresc. Menirea antrenorului este să organizeze echipa din punct de vedere defensiv, să nu primească gol, și să aducă mingea în fața porții, acolo nu mai depinde de antrenor. Asta nu înseamnă că le reproșez jucătorilor”

Rednic a completat pentru aceeași sursă citată că va rămâne la echipă cel puțin până în vară:

„Mai sunt meciuri de jucat, dacă ratăm calificarea din play-off, e din cauza noastră. Am pierdut puncte importante cu Sepsi și cu Cluj pe final de meci, au mai fost greșeli, cu Voluntari, Gaztanaga a pierdut mingea în fața porții și am pierdut.

În afară de prima repriză a meciului cu Astra, nimeni nu ne-a dominat. Sigur că rămân alături de echipă și în play-out, mai am un an de contract”

În încheiere, tehnicianul celor de la Viitorul s-a declarat nemulțumit de arbitrajele din ultima vreme și a trimis un atac și către conducerea clubului pentru că nu ia atitudine:

„Am auzit că la televizor se analizează doar situația cu Tsoumou , dar situația cu Grădinaru, care i-a luat fața unui adversar, nu s-a observat. La fel și la Sibiu s-a greșit, cand am avut un penalty neacordat. Nimeni nu a vorbit. Aici nimeni nu spune nimic, m-am cam săturat! E o junglă. Toată lumea zbiară, urlă, țipă, iar noi suntem prea fair-play, respectuoși”

+ posts
Articole Asemanatoare
mircea-rednic-farul-dinamo
Mircea Rednic: „Nu uitați că suporterii au ținut clubul în ultimii doi ani”
rednic-mioveni-dinamo
Mircea Rednic: ” Nu poţi să iţi baţi joc de munca unei echipe”
Mircea Rednic: „Echipa are nevoie de Deian Sorescu”
mircea-rednic-dinamo-chindia
Mircea Rednic: „Ne-am propus să luăm măcar cinci puncte din următoarele trei meciuri”

Lasa un raspuns

12 + six =