Home > Fotbal > Alex Chipciu: „Nu mă așteptam”

Alex Chipciu: „Nu mă așteptam”

alex-chipciu-fcsb-cfr

FCSB a învins-o clar în această seară pe National Arena pe CFR Cluj cu scorul de 3-0 și s-a distanțat la trei puncte în fruntea clasamentului.

După partidă, mijlocașul clujenilor, Alex Chipciu, a recunoscut în direct la Telekom Sport la flash-interviul de după meci, că adversarii au fost mai buni ca ei și că trebuie să se ridice după această înfrângere grea:

„Ce concluzii? Am luat bătaie, au fost mai buni decât noi. Rezultatul este meritat. Ne-au dominat, cauţi o grămadă de scuze sau de motive…dar au fost mai buni decât noi. Am spus-o şi în vestiar, asta e viaţa, dacă nu greşeam la 1-0 în careu, cred că se ducea spre 0-0. Nu mai contează, am greşit. Nu mă aşteptam, dar viaţa te pune şi în astfel de ipostaze. Aveam patru victorii la rând, ei la fel, eram cap la cap. A fost şi o conjunctură specială, acea greşeală personală a mea, am jucat şi în zece oameni, era clar că era greu să obţinem un rezultat pozitiv. Trebuie să ne ridicăm şi să fim mai puternici. Dacă băteam aveam trei puncte în faţă şi lucrurile erau altfel”

+ posts
Articole Asemanatoare
Alexandru-Chipciu-gaz-metan-CFR-Cluj
Alexandru Chipciu: „Eram frustrați la pauză”

Lasa un raspuns

14 + 12 =