Home > Fotbal > Simona Halep înaintea plecării la Miami: „Îmi doresc să fiu și eu căpitan-jucător la Fed Cup”

Simona Halep înaintea plecării la Miami: „Îmi doresc să fiu și eu căpitan-jucător la Fed Cup”

simona-halep-plecare-miami

Simona Halep, nr. 3 WTA, a plecat în această dimineață în Statele Unite la Miami, acolo unde va partica la turneul de categorie Premier 1000 în perioada 22 Martie – 4 Aprilie.

Simona a declarat pe aeroport că este liniștită în privința coronavirusului, iar în ceea ce privește vaccinul nu a avut nicio reacție adversă nici după rapel:

„Sunt mai liniștită după vaccin, am și avut virusul așa că mă simt mai confortabil decât în august, de aceea mă duc în America. Nu am avut nicio reacție adversă. Am fost cu emoții înainte, dar nu am simțit nimic. L-am făcut cu două zile înainte, mi-au spus că nu există niciun risc și l-am făcut!”

Campioana de la Wimbledon a mai spus că este ok din punct de vedere fizic și că abia așteaptă să poată juca din nou:

„A fost o pauză destul de lungă, m-am simțit bine acasă! Am făcut antrenamente după ce mi-au trecut toate problemele fizice. Abia aștept să joc câteva meciuri și sper să o fac bine. Știu că noi vom fi într-o bulă și sunt OK cu asta. Așa a fost la toate turneele până acum, în afară de Australia, câteva zile. Nu pot să zic că am o problemă mare, deși nu e confortabil”

Halep a vorbit și despre decizia ei de a reveni în echipa de FED Cup a României:

„M-am hotărât să joc la Fed Cup pentru că îmi doresc mereu să joc Fed Cup și faptul că am stat o lună m-a ajutat mult să pot merge să joc două meciuri în plus. Acolo e mereu o emoție diferită, o încărcătură emoțională foarte mare și este epuizant. Dar mă bucur că pot să merg. Și pentru Moni mă bucur, știam că va fi căpitan”

Sportiva din Constanța a mai adăugat că Monica Niculescu va decide totul în privința echipei de FED Cup, ea fiind acolo, doar ca jucătoare:

„Mă bucur tare mult pentru ea și sper să facem o treabă bună. Nu va fi o colaborare. Eu sunt jucătoare, iar ea este căpitan-jucător. Ea va decide tot ce ține de echipă și de decizii! Sunt acolo să îmi joc meciurile și atunci când e cazul voi juca și extra dacă e nevoie. Am spus-o de multe ori și îmi doresc și eu să fiu căpitan-jucător la un moment dat. Cred că este o experiență extraordinară, dar și un stres în plus. Putem să trecem de orice echipă și sunt foarte încrezătoare”

+ posts
Articole Asemanatoare
simona-halep-declaratie-australian-open
Simona Halep: „Simt că sunt aproape de cel mai bun tenis al meu”
simona-halep-novak-djokovic
Simona Halep a vorbit și ea despre situația lui Novak Djokovic
simona-halep-interviu-melbourne
Simona Halep: „Încă iubesc tenisul”
simona-halep-interviu-melbourne
Simona Halep: „Nu am jucat bine astăzi”

Lasa un raspuns

four × 2 =