Gheorghe Mulțescu: “Încă n-am intrat în hora retrogradării”

Dinamo a pierdut în acestă seară în deplasare la ultima clasată, Poli Iași, iar situația “câinilor” este tot mai complicată.

Gheorghe Mulțescu a declarat în direct la Telekom Sport la flash interviul de după meci că meciul a fost pierdut la ratările din prima repriză:

“Meciul l-am pierdut în prima repriză, când am avut patru cinci oportunităţi de gol. Repriza a doua a fost slabă, jucătorii care au intrat nu au adus un plus”

Tehnicianul dinamovist spune că rezultatul negativ s-a datorat și absențelor din lot:

“Au fost nerealizări, greşeli mari, chiar şi la gol, ca în curtea şcolii. Am avut multe absenţe, jucători de bază, iar cei care i-au înlocuit nu s-au ridicat la acelaşi nivel. Am încercat să le ridic moralul. I-am văzut mai liniştiţi şi mai încrezători, dar trebuie să arăţi asta în teren. E greu, am avut patru cinci jucători de bază accidentaţi sau suspendaţi”

În încheiere, Mulțescu a spus că așteaptă această pauză pentru a completa pregăriea, fiind convins că Dinamo încă nu este la lupta pentru retrogradare:

“E foarte bine venită această pauză. Trebuie să ne recuperăm jucătorii şi să completăm pregătirea, pentru că în această perioadă ne-a tras înapoi. Mai mult nu vreau să spun. Cel mai important meci era cel de azi. Sigur, orice joc îl jucăm la victorie, chiar şi cu CFR. Ce e mai frumos decât să baţi campioana? Dar, trebuia să câştigăm acest meci care era capital pentru noi. Vrem să respectăm fotbalul şi vrem să câştigăm cu CFR Cluj. Mai sunt multe etape, dar oricum situaţia este dificilă. Nu se poate vorbi încă de retrogradare”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

seventeen − 4 =