Home > Fotbal > Mihai Iosif: „Dumnezeu ne iubeste! Am fost la biserică astăzi”

Mihai Iosif: „Dumnezeu ne iubeste! Am fost la biserică astăzi”

mihai-iosif-rapid-dunarea-calarasi

Rapid a învins-o în această seară clar pe Dunărea Călarași, scor 4-0, și a revenit în lupta pentru play-off-ul ligii secunde.

După partidă, antrenorul celor de la Rapid, Mihai Iosif, a declarat la Telekom Sport la flashinterviu că echipa sa, chiar dacă trece printr-o perioadă mai dificilă, este greu de ucis:
„Am făcut o masă la care am stat toţi şi am zis, putem avea Cina cea de Taină sau petrecerea continuă. Cineva sus acolo ne iubeşte, cu siguranţă  aşteptăm următorul meci cu mare înverşunare, cu mare dorinţă de a câştiga. Aseară, la fel, ne-am uitat la un film, eu m-am uitat. L-am văzut pe Bruce Willis, Greu de Ucis… aşa suntem noi, aşa e clubul nostru”

Iosif a mai spus că așteaptă să sărbătorească în stradă alături de suporterii rapidiștii după meciul din etapa următoare:

„Etapa următoare va fi un meci decisiv în Pantelimon şi vrem ca după aceea să auzim vechea melodie Pantelimon petrece, cu mii de rapidişti alături de noi, aşa cum ne permite legea. Dacă mai luăm trei puncte, o să ne vedeţi la munte”

În încheiere, tehnicianul giuleștenilor a spus că o promovare în Liga 1 cu Rapid ar reprezenta cea mai mare bucurie din viața lui:

„Dumnezeu ne iubeşte! Am fost şi la biserică azi. Când am ajuns cu toţii acolo, exact asta cânta preotul acolo. Banca e stabilă, nu s-a rupt niciun scaun. Nici nu am stat pe bancă. Sunt şi mai corpolent… poate ne băga la plată. Nu ştiu ce ar însemna să antrenez în Liga I, dar să promovez cu Rapid acum ar fi cea mai mare bucurie a vieţii”

+ posts
Articole Asemanatoare
mihai-iosif-cfr-rapid
Mihai Iosif, înaintea meciului cu CFR: „În ultimele meciuri am avut neșansă multă”
mihai-iosif-gaz-metan-rapid
Mihai Iosif reacționează după ce s-a vehiculat că va fi demis: „Visul meu este să fiu campion cu Rapid”
mihai-iosif-craiova-rapid
Mihai Iosif, după înfrângerea din Bănie: „Meritam să plecăm cu un punct de aici”
mihai-iosif-rapid-conferinta
Mihai Iosif la prezentarea noilor achiziții: „Sunt mulțumit de lot”

Lasa un raspuns

twenty − 1 =