Home > Fotbal > Ionuț Radu vine în cele din urmă la echipa națională

Ionuț Radu vine în cele din urmă la echipa națională

ionut-radu-revenire-nationala

Portarul lui Inter Milano, Ionuț Radu, va veni în cele din urmă la echipa națională pentru cele trei meciuri din debutul Preliminariilor pentru CM 2022.

Deși inițial, convocarea lui Radu a fost anulată din cauză că autoritățile sanitare din Milano nu le-a mai permis jucătorilor de la Inter să mai părăsească Italia după ce la echipă au fost descoperite mai multe cazuri de SARS-COV2, în cursul zilei de astăzi a avut loc o răsturnare de situație.

Situația s-a clarificat la Inter, în urma retestării rezultând că majoritatea cazurilor au fost fals-pozitive, iar astfel portarul român a putut părăsi Italia și să vină în cantonamentul naționalei de la Mogoșoaia.

FRF a emis și ea un comunicat pe site-ul oficial în acest sens:

„Deși autoritățile medicale din Milano au introdus inițial restricția pentru jucătorii lui Inter Milano de a călători și a răspunde convocărilor de la loturile naționale, situația s-a schimbat total. Astfel, autoritățile au permis fotbaliștilor să participe la acțiunile echipelor naționale, în baza unui rezultat negativ obținut la testarea COVID.

Portarul Ionuț Radu, convocat inițial de Mirel Rădoi în lotul de 24 de jucători pentru meciurile României din martie, s-a testat și rezultatul este negativ. Astfel, Radu se va alătura în această seară lotului în cantonamentul de la Mogoșoaia!  

Bine ai venit și bine ai revenit, Ionuț! LUPTĂM ÎMPREUNĂ!”

România va debuta în preliminariile pentru CM 2022, Joi de la ora 21:45 pe National Arena contra Macedoniei de Nord.

+ posts

Lasa un raspuns

13 − 6 =