Home > Fotbal > DDB răspunde acuzațiilor lui Emil Ursu referitoare la Cătălin Hîldan jr

DDB răspunde acuzațiilor lui Emil Ursu referitoare la Cătălin Hîldan jr

pch-conflict-emil-ursu

În această dimineață, fostul antrenorul al lui Dinamo 2, Emil Ursu, a declarat în emisiunea GSP Live că ar fi fost constrâns de către cei din DDB să îl folosească pe Cătălin Hîldan JR. în meciurile echipei secunde.

Imediat, cei din DDB au replicat printr-un comunicat postat pe pagina oficală de facebook a Peluzei „Cătălin Hîldan”. Aceștia susțin că Ursu ar fi încercat să „îi frângă aripilie” atât lui Hîldan, cât și altor 8 juniori de perspectivă.

Mai mult, membrii DDB sublianiază faptul că Ursu se considera o legendă a clubului, deși acesta nu a jucat în viața lui la Dinamo, iar lipsa de valoare este singurul motiv pentru care nu mai antrează în „Ștefan cel Mare”.

Redăm mai jos întreg comunicatul:

„DE CE NU VA MURI DINAMO- Pentru că mâine, la Kiev, nu vom întâlni un adversar, ci vom sta față în față cu TOATĂ ISTORIA lui Dinamo. – Pentru că prin Mircea Lucescu și prin Cătălin Hîldan Dinamo are RĂDĂCINI și ARIPI, are trecut și viitor, chiar dacă prezentul ne înspăimântă. Am înțeles asta azi dimineață când am primit o fotografie din aeroport cu bătrânul Marin Hîldan și nepotul Cătălin Hîldan Jr. Un puști care duce mai departe numele Unicului Căpitan va fi prezent în Meciul Salvării și va deveni simbolul Supraviețuirii lui Dinamo. Da, Câinilor. Dinamo NU VA MURI! Dinamo se pregătește să renască. Și cu cât mai mult s-a încercat împiedicarea aceste deplasări istorice, încărcată de semnificație pentru noi, cu atât mai sigur am devenit că acesta chiar este Meciul Vieții lui Dinamo. Azi dimineață, în timp ce juniorul Hîldan își prezenta pașaportul la îmbarcare pentru zborul de Kiev, fostul lui antrenor, Emil Ursu, era prezent într-o emisiune, în care încerca să explice cum s-a străduit să frângă aripile acestui jucător și a altor 8 juniori care au părăsit clubul din cauza lui. A făcut niște declarații cu dedicație, chiar într-un astfel de moment, pentru că știe prea bine că pentru noi ”Cătălin Hîldan înseamnă Dinamo”, dar Emil Ursu nu înseamnă nimic. Singurul motiv pentru care nu mai este antrenor la Dinamo este INCOMPETENȚA. Asta este cuvântul pentru cineva care preia un centru de copii și juniori, cu echipe aflate pe locul 1 și le duce de la locul 7 în jos. De mult ar fi trebuit să simplifice decorul și să ne lase, dar singura care i-a spus că a venit momentul să plimbe ursu a fost lipsa de valoare. Prin septembrie le spunea colaboratorilor din club: ”Gata cu DDB-ul și cu suporterii. Vin spaniolii și scăpăm de DDB. De-acum noi conducem, spaniolii și gloriile” Care glorii, Ursule? Păi glorie este un Lucescu, care încearcă să salveze în timp ce tu ne sapi. Glorii sunt Pîrcălab, Mulțescu, Dinu, Cheran, Dudu, Dumitrache, Lupescu, Țețe, Dragnea, Ando, Rednic, Petre, Orac, Oneață. Tu n-ai jucat în viața ta la Dinamo. Cum să te autointitulezi ”glorie”!!? Ca un drept la replică, în timpul zoborului către Kiev, suporterii care au sacrificat câte 1000€ pentru a fi cu echipa și a contribui la fondul pentru licență, au aplaudat și au scandat minute în șir numele lui Cătălin Hîldan. Și tot ca o replică, noi cei rămași la sol vom cumpăra bilete pentru a ști că am pus umărul la SALVAREA UNEI ISTORII pline de Glorie și de GLORII. https://www.bilete.ro/…/dinamo-kiev-dinamo-bucuresti…/Vă rugăm să distribuiți acest articol, pentru a ajunge și la Ursu. Poate va înțelege și el că atunci când a lovit în Cătălin, a lovit în fiecare din noi. PS: Aseară, Naționala României a fost salvată de un tânăr pe care mulți l-au ridiculizat de-a lungul timpului, în special pentru numele cu greutate pe care îl poartă.”

+ posts
Articole Asemanatoare
hildan-gane-dinamo
Cătălin Hîldan junior, convocat la prima echipă a lui Dinamo

Lasa un raspuns

eighteen − one =