Home > Fotbal > Valentin Mihăilă: „De mic visez să joc la un mondial”

Valentin Mihăilă: „De mic visez să joc la un mondial”

România a reușit cu emoții să o învingă pe Macedonia de Nord în debutul preliminariilor pentru CM 2022 din Qatar.

Marcatorul celui de-al doilea gol, Valetin Mihăilă, a declarat în direct la PRO TV la flash-interviul de după meci că se bucură pentru victorie și pentru faptul că a reintrat în forma de dinainte să fie transferat de Parma:

„Sunt bucuros ca am marcat la debut, mai bucuros sunt insa pentru puncte. Trebuie sa stergem cu buretele minutele alea cand am luat golorile si sa dam totul cu Germania.

Nu e timp, asa ca trebuie sa facem lucrurile repede, trebuie sa demonstrezi cat mai rapid. E la fel si in Italia pentru mine. Am avut o ocazie si in repriza a doua, am incercat sa-i pasez lui Maxim, a intrat mingea putin sub mine si n-am mai avut forta. Ma bucur ca am scapat de problemele pe care le-am avut. Mai am dureri, dar sunt sub control. Ma bucur de ceea ce am realizat pana acum, dar nu vreau sa ma opresc aici.”

Mijlocașul Parmei a spus pentru aceeași sursă citată că visează să ajungă la mondial, iar familia lui îl susține necondiționat:

„Avem mult de munca, ne gandim la Germania acum. Din seara asta, incep sa-i visez pe fundasii nemti. Ar fi un vis sa merg la Mondial. De mic visez la asta. Apoi, sa joc in Champions League. Dar, pe primul loc e sa joc la Mondial.

Am primit mesaje saptamana asta de la familia mea, de la prietena mea, care e acasa cu cainele nostru. Tin foarte mult la ei”

A fost prima prezență pentru Valentin Mihăilă în tricoul primei reprezentative.

+ posts
Articole Asemanatoare
florin-tanase-romania-macedonia
Florin Tănase: „Fotbalul românesc are nevoie de calificare”
ianis-hagi-romania-macedonia
Ianis Hagi: „Putem să mergem în Qatar”

Lasa un raspuns

1 + fifteen =