Home > Fotbal > Adrian Mutu: „Ne continuăm drumul și ne urmăm visul”

Adrian Mutu: „Ne continuăm drumul și ne urmăm visul”

adrian-mutu-romania-ungaria

Naționala de tineret a învins Ungaria în această seară și a obținut prima victorie de la europeanul de tineret de la Budapesta.

Adrian Mutu a analizat jocul la conferința de presă de după meci:

„Lucrul acesta definește această generație. Forța asta și spiritul de luptător pe care le au băieții. Unitatea de care dau dovadă, forța grupului, face  ca ei să întoarcă rezultatul. În seara asta, chiar cu o victorie. Ceea ce mă bucură foarte mult. Cred că am făcut fericiți mulți suporteri ai României, ne continuăm drumul nostru și ne urmăm visul”

Selecționerul a vorbit și despre erorile grave de arbitraj din timpul partidei:

„Din păcate, probabil, arbitrul nu a fost în cea mai bună zi a lui. Chiar și așa, am reușit să câștigăm acest meci. Poate mai important și mai frumos, chiar dacă nu îmi doresc acest lucru. Vreau să stau și eu bine cu inima și să nu am atâtea emoții până la sfârșit. Este o victorie frumoasă, chiar dacă am luat gol. Am întâlnit o echipă agresivă, arțăgoasă. Noi am luptat pentru fiecare minge, pentru fiecare centimetru de teren, am ridicat liniile și, chiar dacă am primit gol, am crezut până la sfârșit în victorie. Calitatea noastră superioară s-a văzut în acest meci”

Mutu a dezvăluit și ce a vorbit cu jucătorii la pauză:

„Le-am spus la pauză că ajunge cu cadourile. Probabil, oboseala și-a spus cuvântul. Au fost niște pase greșite ușor. Cred că semnalul meu a fost clar: să se relaxeze, să joace cu cap, dar să dea ritm meciului și intensitate în pase”

România va înfrunta Germania, Marți de la ora 19 în ultimul meci din grupă.

+ posts
Articole Asemanatoare
adrian-mutu-romania-germania
Adrian Mutu: „Sunt mândru de baieții mei”
mutu-romania-olanda
Adrian Mutu: „Meritam cele trei puncte”
adrian-mutu-conferinta-euro-u21
Adrian Mutu: „Băieții sunt pregătiți și motivați”
declaratie mutu-romania-u21
Adrian Mutu: „Obiectivul meu este să depășim performanța din 2019”

Lasa un raspuns

4 × four =