Rapid s-a calificat în play-off-ul ligii secunde

Rapid s-a calificat în această după-amiază în play-off-ul ligii secunde după ce a trecut în deplasare de Metaloglobus cu scorul de 4-2 (2-2), în etapa a 21-a din liga secundă.

Gazdele au deschis scorul în minutul 7 prin Mino care a șutat pe jos plasat din centrul careului. Bălan a egalat în minutul 18 cu o lovitură de cap după o centrare din corner a lui Barbu. Sefer a dus scorul la 2-1 pentru giuleșteni în minutul 24 cu un șut imparabil de la 25 de metri. În minutul 29, Goge a respins în proprie poartă o minge trimisă în fața porții de Herea, iar scorul a devenit 2-2.

Hlistei a readus-o pe Rapid în avantaj în minutul 60, după ce l-a ridiculizat pe Coman, a intrat în careu și a șutat fără speranțe pentru portarul gazdelor. Rareș Ilie a închis tabela la 4-2 în minutul 78, înscriind din centrul careului după o minge întoarsă excelent de Drăghiceanu.

Detaliile meciului

Echipele de start:

Metaloglobus: Gavrilaș – Coman, Caramalău, Chiriac, Sava, Sota Mino, Botic, Bolohan, Covalciuc, Aguinaldo, Herea. Antrenor: Gabriel Manu;

Rapid: Moldovan – Goge, Nastos, Dandea Finica, Barbu, Costin, Sefer, Ilie, Hlistei, Bălan. Antrenor: Mihai Iosif;

Arbitrii:

Sebastian Colţescu – Daniel Mitruţi, George Florin Neacşu;

Cu această victorie, Rapid acumulează 33 de puncte urcă pe locul 4 în liga secundă.

Formațiile calificate în play-off-ul ligii secunde sunt: U Craiova, Dunărea Călărași, CS Mioveni, Rapid, Csikszereda și Farul Constanța.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

15 − 5 =