Home > Fotbal > Vlad Chiricheș: „Trebuie să continuăm cu atitudinea din final”

Vlad Chiricheș: „Trebuie să continuăm cu atitudinea din final”

chiriches-romania-germania

România a fost învinsă în această seară de Germania în derby-ul grupei J a Preliminariilor pentru CM 2022 și a căzut momentan pe locul 4 în clasament.

Vlad Chiricheș a declarat după partidă în direct la Pro TV la flashinterviu că dacă am fi avut puțină șansă, am fi putut obține un punct din această întâlnire cu Germania:

„Am avut de suferit impotriva unei echipe foarte puternice, care are posesia. Pe alocuri, am avut si noi momente bune. Cu putina sansa, am fi putut sa scoatem un rezultat bun. Nu s-a putut. Trebuie sa continuam cu atitudinea din final. Era clar ca era un meci de acest tip. Trebuia sa alergam mult. Am avut in fata noastra campioni si a fost greu. E adevarat ca am avut mult de alergat, dar am avut o atitudine buna, zic eu. Stiam ca ne asteapta un meci greu, Germania are in componenta numai jucatori mari. Joaca numai la echipe campioane, si ei sunt un grup puternic, chiar daca n-au avut in ultimii 2 ani evolutii extraordinare. Sunt obosit, am avut de alergat mult dupa atacantii lor. Cred ca am scapat bine cu doar un gol primit. Daca vom continua cu atitudinea cu care am terminat acest joc, cu daruirea si unitatea din acest joc, putem sa castigam restul jocurilor.”

Căpitanul naționalei anunță ca obiectiv terminarea grupei pe locul 2:

„E obiectivul nostru sa terminam grupa sus, pe 2. Am fi vrut mai mult azi, dar Germania e favorita si speram sa terminam pe 2. Am reusit sa avem momente bune de joc. Sper sa-i incurcam la tineret. As vrea ca baietii sa faca un meci bun si sa mergem mai departe”

România va întâlni Miercuri de la ora 19 în deplasare pe Armenia.

+ posts

Lasa un raspuns

1 × three =